y
Świat się kończy
Napisano 14.02.2016 - 21:56
Proszę Państwa, proszę pozostać na miejscach, nie ma się czego obawiać. Właśnie dostałem wiadomość, że nasza ochrona udaremniła atak terrorystyczny na naszą galę. Międzygalaktyczny zabójca, kosmita z zielonym aparatem gębowym został właśnie przez nasze służby zlikwidowany zanim zdążył dokonać swojego nikczemnego czynu. Zwolennicy teorii o odwiedzinach kosmitów na Ziemi którzy robią wszystko aby udowodnić obce wizyty mogą spać spokojnie i dalej walczyć o ujawnienie prawdy.
Napisano 14.02.2016 - 21:56
Napisano 14.02.2016 - 22:01
Nie da się ukryć, że po raz kolejny mogę powiedzieć - wiedziałem ( i to nie dlatego, że wcześniej policzyłem głosy - bo nie liczyłem w żadnej kategorii)
Oczywista, oczywistość rzec by można, chociaż, nie obraziłbym się jakby dwa pierwsze miejsca były równorzędne
Ale trudno.
Gratulacje dla całej trójki - zapracowaliście sobie przez cały rok.
Napisano 14.02.2016 - 22:05
Pozostała nam już tylko jedna kategoria, czyli Najciekawsze posty. Yaw już niecierpliwie gniecie kopertę, ale zanim ją otworzy, chciałam jeszcze zakomunikować bardzo istotną kwestię:
To nie będzie jeszcze koniec gali, proszę się jeszcze nie rozchodzić -- a dlaczego, dowiecie się wkrótce!
Ale wróćmy do nagród, zapraszam więc Yawa na scenę!
Napisano 14.02.2016 - 22:07
Napisano 14.02.2016 - 22:14
MISTRZ jest tylko jeden.
I jak ktoś ma wątpliwości to od razu walę w ryj
Żartuję oczywiście, bo zazwyczaj wale po twarzy
A na poważnie - noxili GRATULACJE.
Gratulacje również dla Zaciekawionego - moim zdaniem, to on powinien być drugi.
Tym bardziej ciesze się z miejsca w tak zaszczytnym towarzystwie.
Pisałem, że nie mogę już wrzucać gifów, bo wyczerpałem limit - okazuje się, że nie do końca, bo zmieszczę jeszcze jednego, takiego malutkiego.
I będzie on dla moich konkurentów.
A za to, że wyczerpałem limit, ktoś mi będzie musiał zapłacić. I ja chyba nawet wiem, kto
Ale na razie - cieszmy się.
...ale zanim ją otworzy, chciałam jeszcze zakomunikować bardzo istotną kwestię:
To nie będzie jeszcze koniec gali, proszę się jeszcze nie rozchodzić -- a dlaczego, dowiecie się wkrótce!
czyli jednak w tym roku żarełko i wódeczka będzie?
Napisano 14.02.2016 - 22:16
Cóż można tutaj dodać? Wystarczy spojrzeć na belkę z nagrodami noxiliego. Jeszcze parę edycji Szaraków i zabraknie na nie miejsca...
Trzeba będzie kategorię Najlepsze posty przemianować chyba na Nagrodę noxiliego!
Ale doceńmy także pishora oraz Zaciekawionego, bo zająć miejsca na podium w tej kategorii to naprawdę sztuka!
0 użytkowników, 6 gości oraz 0 użytkowników anonimowych