Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chipy ( + i - )

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
181 odpowiedzi w tym temacie

pui.
  • Tematów: 6
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

pui chipy już są, wszystko jest już przygotowane a w większości sfinansował to Rockefeller

Pan "Rockerfeller" wymyslil karte kredytowa a pozniej w swej wspanialomyslnosci sfinansowal zakup 6 mld czipow (ktore zawladnal naszymi umyslami) jakies 60 lat po swojej smierci...
na powaznie to:
czepiam sie bo napisales ze on sfinansowal czipy ktore sa juz gotowe (nie wiadomo nawet na co) a pan ten umarl o ile pamietam w 1937 roku...

edit

artykul BARDZO ciekawy ale odrobine przesadzony i ciekaw jestem ile w nim prawdy jest bo pana doktora wyznania sa raczej malo wiarygodne...

edit 2 ( ;p )

cos o verichipie

edit 3 (juz ostatni obiecuje;p)

http://wethepeoplewi...tbechipped.com/

temat juz istnieje:d w razie problemow z tekstem sluze rada:D
  • 0

audiofil.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

pui zależy który Rockefeller. Faktycznie mój błąd przy pisaniu zdania.
Jeżeli mało wiarygodne są wyznania doktora, który siedział nad chipami i je wymyślił to kogo wyznania w takim razie będą wiarygodne. :D
Nic tylko czekać na bieg wydarzeń. Pozdrawiam :victory:
  • 0

Smiler.
  • Tematów: 12
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Tutaj zarzucę z takiej starej już... a mimo to aktualnej wiadomości. Dla środowisk, które się tym interesują to był hit, kiedy to opublikowano.

Czas przestać myśleć o Polsce jako o zaścianku Europy, nie ma 'łeeee... wiesz, u nas to za 100 lat będzie' - błąd... TO już jest. Czas przetrzeć oczka i rozejrzeć się dookoła. Zresztą już sama PO dużo gadała na temat 'obroży' dla więźniów...

http://www.aplikant....c...&Itemid=173

(jeśli pojawiło się niedawno - proszę o usunięcie posta ;) )
  • 0

pui.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

okej chip ale wiesz nic nie napisali co to za chip i czy sie go "wklada" w reke czy moze chodzi o jakies karty magnetyczne zawierajace go, ktore trzeba bedzie przykladac do jakichs czytnikow

hmm audiofil nie zrozumielismy sie, nie chodzilo mi o to ze facet ktory przy tym pracuje nie jest wiarygodny, tyklo ten tekst co on niby mowi jest jakis dziwny i malo (jak dla mnie ) wiarygodny

pozdro

edit (znowu o czyms zapomnialem;p):

to kto w koncu sfinansowal te czipy bo juz sie pogubilem?
  • 0

audiofil.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

pui tego nigdy się nie dowiesz, ale można się domyślać, że ci którym zależy na trzymaniu ludzi na smyczy. Bilderbergi ?, multimiliarderzy ?, masoni ?
http://images.google...

nawet jest fotka z obrzękiem, które spowodował ten chip. Biblia mówi o tych wrzodach i obrzękach. Tak samo jest pokazane gdzie to się wszczepia. Biblia też o tym mówiła juz ok. 2000lat temu. Za dużo trochę przypadków, ale pożyjemy i zobaczymy :victory:
  • 0

pui.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

(... slynni Illuminaci...? ;p )

skoro ja sie nie dowiem to zakladam ze Ty rowniez bo nie nalezymy do tych wymienionych przez Ciebie "grup" (pozwolisz ze tak je nazwe) wiec skad wiadomo ze

wszystko jest już przygotowane

??

ciekawe zdjecia, dzieki, pozniej przejrze obiecuje ale jak na razie jedno mi sie rzucilo w oczy... mianowicie rentgen tej reki... to jest lewa dlon czy prawa? bo wyglada jak obie:P

P.S.
gwoli scislosci: pan Rockefeller nie mial z tym nic wspolnego a to ze o nim wspomniales to najzwyczajniejszy w swiecie blad? (czepiam sie?)
  • 0

audiofil.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

pui Czy ma coś wspólniego to nie wiem, ale można sobie ZAŁOŻYĆ, że tak. Jest wkońcu multimiliarderem więc oczywiste jest, że tacy rządzą i pociągają za sznurki.

Wszystko przygotowane: wystarczy poszperać na google, youtube i zaczerpnąć informacji: ilość wyprodukowanego tego gówna, testach na ochotnikach. Nie jestem pewien, ale chyba była nawet sonda w USA na ten temat; większość chce chipa dla bezpieczeństwa własnego.

Idąc sobie dziś po mieście myślałem jak to mozliwe, żeby to było już teraz... patrzę na tych przechodniów i nie wierzę. Wydaję mi się, że to przyjdzie jak atomówka na Japonie. Wystarczy jeden władca, który to wszystko pociągnie, zaprowadzi pokój i stadko głupiutkich owieczek leci jak na rzeź... O takim człowieku biblia też mówi.
Pozdrawiam :victory:
  • 0

pui.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ten rockefeller ktory juz nie zyje i sie pomyliles z nim tak? mozna zalozyc ze ma cos wspolnego z czipami? no nie wiem czy mozna

"wszystko" jest przygotowane? WoW to ciekawe na co czekaja ONI (multimiliarderzy i masoni) ?

hmmm jezeli idzie o tekst z ta Japonia to nawet nie wiem jak go skomentowac...

naprawde tak sie tego boisz czy prowokujesz? bo ja juz czasami nie wiem...

ej ale ta reka to jest lewa czy prawa? bo naprawde nie wiem
  • 0

audiofil.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Rockeffeler mówię o całej rodzinie... Nie znam imion całej famili.
Na prawej ręce.
Czego mam się bać ?
Gdzie prowokuję ?

Na co czekają?? na odpowiedni moment... to nie są goście spod budki z piwem :)
  • 0

Smiler.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

troszkę zwykłej matematyki:
2			   +			   3			   =			   5

chipy					   coś o czym					   wszystko
istnieją		+		   nie wiemy		   =			gotowe
Skąd więc wiadomo, że wszystko gotowe? Składają się na to pewne czynniki (to tutaj to oczywiście dziecinne uproszczenie). Są to rzeczy już tutaj wspominane, które jasno pokazują, że rzeczywiście wszystko jest gotowe do odpalenia (posty audiofila). Kto to robi i dlaczego (szczegółowo) nie jest wiadome, ale faktów się nie zaprzeczy. W tym moim śmisznym równaniu chcę pokazać jedynie, że czasmi trzeba popatrzeć na pewne aspekty 'od dupy strony'. 'Coś o czym nie wiemy' to pewne czynniki, które muszą być zatajone, żeby wszystko poszło gładko. Nie wiem czy udało mi się ukazać mój tok myślenia, ale pewnie nie :P .

Jeśli więc zakładamy, że 'wszystko gotowe' i że chipy to nie przelewki to przechodzimy do kolejnego pytania, które teraz jest rozważane - czas (a w nim umieszczone pewne wydarzenie/a).

Pewnie więc standardowo: stworzą problem mając już gotowe rozwiązanie (chip). Muszą doprowadzić do takiej sytuacji, w której ludzie sami zapragną chipów (np. rozbudzą debatę na ów temat i potem zdetonują kilka bomb atomowych na swoim terenie [analogicznie do WTC], okaże się oczywiście, że gdyby chipy to możnaby temu zapobiec, etc.). Atomówki to oczywiście przykład jakiśtamsobiebylejaki, nasunęło mi się to a' propos dziwnie zaginionych głowic zsrr'u w latach '80 (?) i pewnej 'przepowiedni', która miałą się spełnić około rok temu ;) .

Zaś co do samej ogólnej kwestii KTO i DLACZEGO - to prosta odpowiedź: jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze (ropa). Bez ropy w tej chwili nie byłoby niczego (albowiem tylko chyba 30% jest wykorzystywane w transporcie). Nasz świat to świat sztucznych materiałów (np. plasik/plastyk [?]) do produkcji których wymagana jest ropa. Spójrzecie dookoła siebie, do produkcji wszystko co się znajdzie w zasięgu waszego wzroku jest potrzebna ropa (nie mówię oczywiście o np. trawnikach :P ). Ale niestety ropa to źródło skończone, więc zużycie trzeba ograniczyć. Żeby to zrobić to trzeba ograniczyć przede wszystkim wydobycie, jeśli to nastąpi to mniej ludzi będzie mogła mieć zaspokojone potrzeby, trzeba więc będzie ograniczyć ludzi i ich potrzeby (czyli ich kontrolować) => chipy... stąd ludzie będą musieli być podporządkowani, żeby utzymać stary ład. W starym bowiem ładzie tym, którzy to wszystko planują, jest dobrze i nie chcą tego zmieniać, bowiem wiedzą, że w ewentualnej przyszłości (w której ich plan się nie powiedzie)... zginą lub będą nikim.

Chip to nie jest kwestia kontroli ludzi! Chip to jest (pozwolę sobie zabluźnić) zajebiste rozwiązanie na praktycznie wszystki bolączki społeczno - gospodarczo - ekonomiczno - polityczne w ówczesnym świecie.

I tu pojawia się kwestia UFO. Usańczycy nie chcą powiedzieć: 'Tak! UFO istnieje! Co więcej... mamy je u siebie w labolatoriach!'. Stanowi to dla nich problem dlatego, że UFO to inny napęd, inne, alternatywne źródło energii, a skoro takie istnieje i oni je mają to po co ludziom na świecie ropa? Jeśli więc dojdzie do oficjalnego spotkania to będzie to pewnie na zasadzie 'Obserwaliśmy was od dłuższego czasu i teraz postanowiliśmy się ujawnić. Niestety, jesteśmy dobrzy i nie możemy ingerować w wasz świat stąd nie podzielimy się wiedzą' (a chodzi o prosty układ z USA bo jak wiemy coraz więcej państw odtajnia swoje akta dotyczące NOLi).

p.s.
powyższe informacje na temat ropy przeczytałem gdzieś/kiedyś na innym forum, a tu tylko rozbudowałem ;)
  • 0

audiofil.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

thus dobry post :>

Co do tego jak zmusić ludzi... bardzo proste, być może już trwa te zmuszanie poprzez wywołanie IIIWŚ, która będzie trwała kilka godzin nie więcej. Zginą miliony. Będzie bardzo łatwo wprowadzić chipy wmawiając, że to dla bezpieczeństwa a kto się nie podda ten procedurze ten będzie posądzany nawet o wywołanie IIIWŚ.
PS: To taka moja mała wyobraźnia :>
  • 0

Smiler.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Dokładnie tą samą opcję rozpatruję! Nie przed ani w trakcie, ale PO IIIWŚ będzie dopiero piekiełko :D
  • 0

pui.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

OMG

wywołanie IIIWŚ, która będzie trwała kilka godzin nie więcej

na bank, czemu od razu nie potrwalaby z godzinke?

ale, to jest dopiero wiadomosc:

Nie przed ani w trakcie, ale PO IIIWŚ będzie dopiero piekiełko

na sto procent... :> to jest dopiero wniosek...

w trakcie III wojny światowej nie bedzie "piekelka"....
ja rozumiem ze po konflikcie atomowym moze byc nie ciekawie ale na pewno nie bedzie gorzej niz w jego trkacie, gdy zgina setki milionow jak nie nawet miliardy istnien ludzkich... panowie, bez przesady...

a teraz:

chipy coś o czym wszystko
istnieją + nie wiemy = gotowe

WTF?!
w co Wy wierzycie? nie neguje istnienia czipow (ani skutkow jakie moze miec ich wprowadzenie), ale neguje "cos o czym nie wiemy" i "wszystko gotowe" a minowicie:
a)"cos o czym nie wiemy"- nie ma jakiejs mutimiliardersko-masonkiego spisku, majacego na celu zawladniecie ludzkimi umyslami zeby ich posiadacze marnowali mniej ropy.... mowisz :

Kto to robi i dlaczego (szczegółowo) nie jest wiadome, ale faktów się nie zaprzeczy.

ale jakich faktow?
b)"wszystko gotowe"- co?

Są to rzeczy już tutaj wspominane, które jasno pokazują, że rzeczywiście wszystko jest gotowe do odpalenia (posty audiofila)

jakie "rzeczy"? ja w zadnym z tych postow nie znalazlem zadnych faktow, oprocz tego ze nie zyjacy od 1937 Rockefeller wymyslil karte kredytowa (jezeli to ofc prawda) i jakichs spekulacji dotyczacych jego rodziny...

tak wiec: czipy istnieja i to jest FAKT
  • 0

audiofil.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

pui oddziel fakty od tego co sobie poprostu wyobrażamy co nie koniecznie musi byc prawdą; tak zwane bajko pisanie np; z tą wojną, i chipami po wojnie. Nikt nie wie jak będzie.
  • 0

Smiler.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Dokładnie. Uważam, że robisz (pui) dużą nadinterpretację. Audio ma rację - musisz się nauczyć (albo starać się to robić na tym forum, jeśli umiesz :P ) rozróżniać tezy i ich wartość od faktów.

Zdaję sobie sprawę, że kiedy mamy jakiś tekst to możemy go tak powycinać i poprowadzić trop, że przedstawimy inną osobę jako 'idiotę' lub uzyskamy inny cel, który będzie nam na rękę. Sam mógłbym, cytując swój post, zrobić to na sobie.

A jako, że posiadamy wszyscy tego taką świadomość to postarajmy sobie tego oszczędzić i pisać tylko czystą esencję naszego przekazu ;) .

Nie zrozum mnie źle, nie chcę, żebyś przestał pisać na tym forum, albo - co gorsza - żeby wybuchła tu jakaś wojna personalna... to bez sensu. Uważam, że dobra krytyka jest ZAWSZE w cenie... ale robienie dziury w całym niczego w tym wątku nie rozwinie :P ;) .

p.s.
jeśli poczułeś się urażony to wiedz, że nie miałem tego na celu :P ... jeno za mało emotek 'walłem' w tekscior ;p :) ; dla mnie wątek jest zamknięty.

pozdro ;)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych