Widać Regulamin konkursu jest za trudny a tak swoją drogą, kto w ogóle może wpaść na taki pomysł? ...
Napisano 01.03.2016 - 09:51
Ja zachęcam do autorskiego pisania. Nie trzeba umieć rymować, mój wiersz jest akurat biały. Albo prosto jak to DK napisała "rymy częstochowskie".
Napisano 05.03.2016 - 09:58
A dostanie coś Kazik za ten konkurs, że tak sponsoruje?
Napisano 08.03.2016 - 11:28
Witam wszystkich.
Czemu mój wiersz Ink został usunięty?
Napisano 08.03.2016 - 14:11
Został uznany za prowokacje. Bez kłótni o wolność poetycką mogłeś bardziej wykazać się kreatywnością. Po co dawać zły przykład innym.
Napisano 08.03.2016 - 16:44
Myślałem, że może być dowolny wiersz. Miał zaskoczyć, miał się w jakiś sposób wyróżnić. Taki był pomysł. Nikt inny na to nie wpadł. Moją intencją nie była prowokacja. No trudno, chyba rozumiem...
Użytkownik Sheldon Cooper edytował ten post 08.03.2016 - 16:54
Napisano 08.03.2016 - 19:36
Myślałem, że może być dowolny wiersz. Miał zaskoczyć, miał się w jakiś sposób wyróżnić. Taki był pomysł. Nikt inny na to nie wpadł. Moją intencją nie była prowokacja. No trudno, chyba rozumiem...
Cóż, wiersz został potraktowany jako możliwy trolling (nie przeze mnie) -- bo sam popatrz, zupełnie nowy użytkownik rejestruje się na forum publikuje coś, co zdecydowanie odbiega od przyjętych konwenansów...
Ale Twoja rozpacz brzmi szczerze i przekonująco, wiersz zatem został przywrócony i w dalszym ciągu bierze udział w konkursie.
Napisano 08.03.2016 - 22:34
Cóż, wiersz został potraktowany jako możliwy trolling (nie przeze mnie) -- bo sam popatrz, zupełnie nowy użytkownik rejestruje się na forum publikuje coś, co zdecydowanie odbiega od przyjętych konwenansów...
Ale Twoja rozpacz brzmi szczerze i przekonująco, wiersz zatem został przywrócony i w dalszym ciągu bierze udział w konkursie.
Bardzo dziękuję
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych