Wyniki zostaną ogłoszone 1 kwietnia
2017?
Napisano 03.04.2016 - 22:15
Po długich i kreatywnych zmaganiach nadszedł czas na ogłoszenie wyników! Wasze adresy jak i wybrane książki proszę wysyłać do MNIE na pw. Laureatom, którzy zajęli 2 i 3 miejsce wyślę wiadomość jakie książki zostały. Pozostałym użytkownikom serdecznie gratuluję równie kreatywnych wierszy!
1 miejsce - pawaw1
2 miejsce - Kronikarz Przedwiecznych
3 miejsce - pishor i Skhamba ex aequo!
Gratulacje!
Jako, że na Skhambę głos pojawił się później to znajdziemy jeszcze jedną książkę dla niej
Użytkownik Kazuhaki edytował ten post 03.04.2016 - 22:20
Napisano 03.04.2016 - 23:14
Jako, że na Skhambę głos pojawił się później to znajdziemy jeszcze jedną książkę dla niej
Myślę, że nie będzie takiej potrzeby.
W związku z tym, że książek ci u mnie dostatek - niczym nagich mieczy, mój udział w konkursie był nieco żartobliwy (bo nigdy nie czułem się poetą - chciałem tylko sprawdzić czy podołam), a jednym z głosów oddanych na Skhambę był mój głos (bo mi się jej wiersz bardzo podobał), chciałbym zaproponować salomonowe, jak myślę, rozwiązanie.
A mianowicie - książkę, którą (chyba) wygrałem (a która pozostała do wyboru), chciałbym przekazać właśnie jej, a punkty se zachowam.
W ten sposób Kazu nie popłynie w dodatkowe koszty i wszyscy będą zadowoleni.
Chyba
Gratuluję zwycięzcy i dziękuję tym dwóm wielbicielom mojego... pióra (o długopis mi chodzi - żeby było jasne ), którzy na mnie zagłosowali.
A Kronikarz?
Kronikarz wisi mi Poloneza (bo fałszować takie konkursy to cza umić)
Napisano 04.04.2016 - 07:03
Myślę, że nie będzie takiej potrzeby.
W związku z tym, że książek ci u mnie dostatek - niczym nagich mieczy, mój udział w konkursie był nieco żartobliwy (bo nigdy nie czułem się poetą - chciałem tylko sprawdzić czy podołam), a jednym z głosów oddanych na Skhambę był mój głos (bo mi się jej wiersz bardzo podobał), chciałbym zaproponować salomonowe, jak myślę, rozwiązanie.
A mianowicie - książkę, którą (chyba) wygrałem (a która pozostała do wyboru), chciałbym przekazać właśnie jej, a punkty se zachowam.
W ten sposób Kazu nie popłynie w dodatkowe koszty i wszyscy będą zadowoleni.
Chyba
Gratuluję zwycięzcy i dziękuję tym dwóm wielbicielom mojego... pióra (o długopis mi chodzi - żeby było jasne ), którzy na mnie zagłosowali.
A Kronikarz?
Kronikarz wisi mi Poloneza (bo fałszować takie konkursy to cza umić)
Bardzo dziękuję za głos i sportową postawę Ja się książki nie wypieram, także takie rozwiązanie jest dla mnie jak najbardziej w porządku
Raz jeszcze dziękuję i wszystkim gratuluję.
Napisano 04.04.2016 - 20:32
Dziękuję wszystkim za udział w konkursie oraz za oddanie głosów -- serdecznie gratuluję zwycięzcom (bo rzeczywiście poziom był bardzo wysoki)!
I na koniec specjalne podziękowania kieruję w stronę Kazuhakiego po pierwsze za pomysł i organizację konkursu, a po drugie za zasponsorowanie nagród. Sądzę, że nie będzie jakimś szczególnym nietaktem, jeśli wręczę Ci w nagrodę blachę, która wprowadzi nieco chaosu do wycyzelowanej w pocie czoła oprawy graficznej Twojej sygnaturki?
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych