Tiaaa, zwłaszcza Francuz ew. Lancia.
Pokazujesz 406-stke w środku więc pokaż i na zewnątrz! To mam być ładne???
i na dodatek za taką kasę??
Przecie to prawie Vectra B z 1995r! Nawet patrząc na wnętrze to co tam jest eleganckie jak na dzisiejsze czasy przystało?
Monochromatyczne wyświetlacze rodem z Audi A4 które wyszło na rynek w 1994r?? Ledwie świecące zegary podświetlane żarówkami??
A może to super radyjko za 3 dychy ??
A no tak... iPoda można domontować bo przecie Bluetooth w radio znaleźć w 406 będzie ciężko...
Mazda?? Nie sądzisz że te gałki na panelu i radio rodem UNITRA to już szczyt bezczelności jak na ten rocznik i model w porównaniu z konkurencją?
Popatrz na Omegę B z 1999r i porównaj ze swoją Mazdą:
Kolor navi z komputerem sterowanym z kiery? Łał! Nie sądzisz że się Japońce z tą Mazdą lekko w czasie zatrzymali??
Mam pytanie. Dlaczego Ty na siłę proponujesz chłopakowi padliny których nikt za 2,3 lata od niego nie odkupi?
Lancia? Stara Mazda? Francuz?? Przecież to są padła które stoją na rynku za grosze bo nikt tego nie chce! Chłopie... zejdź na ziemię.
Focusem prześmiga 3,4 lata i z palcem w "pupie" odsprzeda a kto mu kupi parcha peżocinę 406?
Bravo??
Bravo II (198) robili od 2007 roku. Musiał by się mocno starać by znalazł coś dobrego w cenie 10-12tys.
Nie zapominaj o przerejestrowaniu, OC, przeglądzie i małym serwisie na start (oleje, płyny, filtry, rozrząd).
PS. Tam wewnątrz tego autka ten uchwyt na telefon to na nity czy śrubki bo nie widzę????
Ja myślałem że w dzisiejszych czasach wsiada się do auta z włączonym BT i tylko klika OK na panelu w celu połączenia z zestawem HF.
Pokazujesz Lybrę w środku, no fakt, przyznam, fajnie ale ... wiesz co??
Zapomniałeś dodać że Włosi tak mocno zmęczyli się projektując jej wnętrze że nie mieli już sił by zaprojektować ją po ludzku na zewnątrz!!
Prawie jak:
więc po co wydawać kasę??
Serio nie wstydził byś się podjechać pod robotę / szkołę / do znajomych / taką Lybrą??
Przecież w niej te pseudo chromowe oprawki na lampach korodują!!
Z czego oni wzięli te lampy? Z żuka/Nysy???
I zrozum jeszcze jedno. Są auta do których "prawdziwy samiec!" nie wsiada!
To tak jak bym sobie swoją Corollkę pomalował na różowo!
Użytkownik wariat edytował ten post 15.03.2016 - 11:48