O fizyce, to masz raczej blade pojęcie, o programie Apollo tym bardziej.
Dorośnij młody, bo z takim spiskowym nastawieniem, nie widzę sensu z Tobą gadać.
Zamiast obrażać podaj przykłady, że się mylę.
Zamiast odpowiedzi minus. bardzo dojrzała odpowiedz.
@Froke,
Zamiast obrażać podaj przykłady, że się mylę.
Ja Ci podam przykłady, wybierz sobie coś z tego: http://ksiegarnia.pw...,2195854,k.html .
I przestań wierzyć w spiskowe teorie o Księżycu, bo moda na to już dawno minęła.
PS. Silniki rakietowe korygujące ruch satelit na orbicie też rozumiem nie mają wpływu na ruch?
Wybacz, ale pleciesz takie bzdury, że szkoda czasu, aby to komentować.
Silniki rakietowe korygujące maja wpływ na kierunek. Jest to niewielki wpływ ma ruch rakiety, jednak wystarczający . Tu mówimy o wychamowaniu masy z prędkości 8 km/s. By tego dokonac potrzeba ogromnej siły i przeszkody na torze ruchu rakiety. Tak jak wczesniej napisałem, można wierzyć w Boga, w Amerykę, ale prawa fizyki sa nieubłagalne.
Dla ścisłości dodam, że w szkole podstawowej i średniej miałem z fizyki 5. Również z matematyki.
Podam łatwy do zrozumienia przykład. Skoczek jaskółka lecący w dół z predkością 180 km/h wystawi lewa reke , wpłynie to na jego lot w dół FAKT. Jeśli ten sam skoczek wystawi obie ręce otwarte przed głową , wyhamuje to jego prędkość i swobodnie wyląduje na ziemi FAŁSZ.