Napisano 06.08.2016 - 10:02
Do więzienia za nic się nie idzie
aha...powiedz to ofiarom holokaustu czy komunizmuXD
Świat... taki okrutny. Na poważnie przeraża mnie myśl o wojnach i politycznych rozgrywkach;/
Napisano 17.08.2016 - 16:16
A ja sié bojé ludzkiej obludy, falszywych ludzi, psychopatów, pajáków I tego ze umré zbyt mlodo.
Napisano 17.08.2016 - 17:06
Tak jeszcze wracając do broni dla kogoś z dwiema lewymi rękami to tylko gaz pieprzowy lub paralizator. Ewentualnie jeszcze wiatrówka tyle że to mogłoby nieco jedynie wkurzyć agresora jeżeli nie trafić lub trafić nie tam gdzie trzeba. Lepiej zapisać się na kurs samoobrony czy jakieś sztuki walki dla samego poznania do czego jest zdolne nasze ciało.
Osobiście sam nie wiem czego się boję. Może samotności.... Chodzenia w kompletnie ciemnym pokoju nie tyle co się obawiam ale mam w sobie dziwne odczucie przez swoje dzieciństwo. Szczególnie nie lubię tak chodzić boso czy wystawić rękę/nogę poza łóżko. Miałem dziwaczne sny, wyobraźnię czy chore zjawisko mojego misia przesuwanego po podłodze.
Napisano 18.08.2016 - 20:23
Boję się wszystkiego co pełza (zaskroniec, zygzakowata), kiedyś nie bałem się ciemności mogłem śmigać w noc po lesie. Najbardziej boję się wojny, za często to cholerstwo mi się śni. Wojna to niemoc, zwykły szeregowy jest tylko trybikiem. Tak interesuję się ogólnie militariami, wojskiem itd. Może nie boje się tyle śmierci(o ile będzie szybka) co kalectwa i bólu. Bał bym sie uderzenie bronią A bo jeśli nie zabiła by mnie od razu to poparzyła całe ciało.
Napisano 24.08.2016 - 16:45
Czego się najbardziej boję? Od dziecka borykam się z arachnofobią. Nie wejdę wieczorem na łąkę,bo przecież pająki wtedy bawią się w zakładanie sieci.
Nie wejdę przez to w las,chodzę tylko wydeptanymi ścieżkami i to nie pierwsza. Idę za kimś,kto ściąga pajęczyny . Nie siądę nawet na ławkę w altanie,póki ktoś z każdej strony nie ogarnie czy nie ma pająka. Jak widzicie to jest męczące i próbowałam nawet z tym walczyć,ale to mnie przerasta
Napisano 14.09.2016 - 11:37
Nie wejdę wieczorem na łąkę,bo przecież pająki wtedy bawią się w zakładanie sieci.
No kurde teraz to ja też nie będę chodzić wieczorami po łąceXD
Napisano 14.09.2016 - 20:43
A ja się obawiam najbardziej głośnego mówienia o moich lękach... Ktoś może to wykorzystać przeciwko mnie.
Napisano 14.09.2016 - 20:57
Nie siądę nawet na ławkę w altanie,póki ktoś z każdej strony nie ogarnie czy nie ma pająka. Jak widzicie to jest męczące i próbowałam nawet z tym walczyć,ale to mnie przerasta
Kiedyś zrobiła na mnie wrażenie pewna pewna pani. Prawdopodobnie miała taki sam problem. Rozwiązywała go siłowo, zanim usiadła na ławkę, zrobiła piękny oprysk Raidem dookoła mebla. Szczena mię opadła, jak zgrabnym ruchem chowała go do torebki....
Napisano 15.09.2016 - 08:09
Raid słabo działa na pająki,ale chociaż je odstraszy. Potrzeba tu środka o podwyższonym stężeniu .
Jedno jest pewne,że nie pójdę już nigdy na wesele na Pas Nadmorski. Lasy,wilgoć... Miliony,tak MILIONY pająków na wszystkim,nawet na samochodach i firanach. I to takie duże,leśne.
Idąc spać do pokoju jak zwykle zrobiłam przegląd,odsunęłam łóżko na środek pokoju i spałam z jednym okiem otwartym,na czuja .
Ja noszę olejek miętowy i chcę wierzyć,że on działa.
Napisano 17.09.2016 - 18:18
Czego się najbardziej boję? Od dziecka borykam się z arachnofobią. Nie wejdę wieczorem na łąkę,bo przecież pająki wtedy bawią się w zakładanie sieci.
Nie wejdę przez to w las,chodzę tylko wydeptanymi ścieżkami i to nie pierwsza. Idę za kimś,kto ściąga pajęczyny . Nie siądę nawet na ławkę w altanie,póki ktoś z każdej strony nie ogarnie czy nie ma pająka. Jak widzicie to jest męczące i próbowałam nawet z tym walczyć,ale to mnie przerasta
Znam Twój ból i mam to samo.. Najbardziej boli mnie to, że kocham lasy, te miejsca oddalone od cywilizacji.. Ale oczywiście za każdym razem zapala mi się czerwona lampka pod tytułem "PAJĄKI", i to mnie przerasta. Wiem, że te zwykłe pająki, niejadowite boją się ludzi bardziej, niż my ich, ale no nic nie przekona mnie to pająków i za każdym razem panikuję, dzięki czemu mój chłopak ma mnie czasem dosyć.. Tylko widzę pająka i już zaczynam krzyczeć, żeby przyszedł i go zabił, a potem mam wyrzuty sumienia, że skazałam niewinną istotę na śmierć. Jak żyć!
Napisano 13.10.2016 - 22:51
|
Vortal Rzeczy Paranormalnych →
Życie Po Śmierci →
Nasze Historie →
CO TO BYŁO?!!Autor: ReyDeOrro , 18.09.2018 paranormalne, duchy i 3 więcej |
|
|
|
Dziwny Świat →
Niewyjaśnione Zjawiska →
Dziwny pokój? / wieża stereo ?Autor: Siemasz123 , 03.01.2018 duch, strach, dziwne zjawisko |
|
|
||
Dziwny Świat →
Ciekawostki →
Pipa - postrach trypofobów.Autor: Xotteva , 21.08.2017 fobia, płaz |
|
|
||
Nauka →
Psychologia i Neurologia →
Węch w psychologiiAutor: Alis , 04.04.2017 strach, lęk, węch i 6 więcej |
|
|
||
Dziwny Świat →
Niewyjaśnione Zjawiska →
północAutor: qasde1212 , 26.10.2016 paranormal, lustro, noc, swiatlo i 5 więcej |
|
|
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych