@ TheToxic
Czeku akurat pomnik Chopina?
Napisano 14.10.2016 - 10:52
Żebym ja to wiedziała.
Byłam mała jak w telewizji leciała " interwizja" czy coś w tym stylu. Filmy zagraniczne które były puszczane w Polsce zawsze leciały przez interwizje lata 1980-1990 Pojawiał się wówczas pomnik Chopina i charakterystyczna muzyczka, nie wiem dlaczego ale chowałam się za fotelami, zatykałam uszy i krzyczałam na całe gardło. Nie wiem czy bardziej przerażał mnie dźwięk czy sam pomnik. Do dziś pierwsze spojrzenie mnie odrzuca i kojarzy mi się ze śmiercią.
Napisano 03.02.2018 - 15:34
Napisano 03.02.2018 - 20:56
Nigdy nie weszłabym sama w nocy do lasuXD
Unikam ciemnych cichych miejsc.
Wiem, że odpowiadam na dość stary post ale w tym tygodniu zaczęłam sezon rowerowy. Dzień coraz dłuższy więc i po południu jest coraz dłużej jasno, z racji iż musiałam jechać do sklepu po mięso wybrałam się lasem. Po 17.20 było już w lesie tak szaro-granatowo. Widziałam na granatowo zarys lasu i na szaro drogę asfaltową a smaczku dodawała mgła , Istny mroczny las z horroru, szkoda, że nie mam lepszego sprzętu bo aparatem bez lampy nic nie widać.
Najgorszy moment w lesie to miejsce gdzie mam las po obu stronach, nigdy nie widziałam dzika chociaż stado saren już widziałam (oddaliłam się aby całe stado mogło przebiec na drugą stronę)i oczywiście grzybiarzy lub amatorów mocniejszego trunku. Tego dnia co postanowiłam jechać przez las czytałam sobie creepypasty więc mój mózg widząc mgłę i piękny mroczny las dopowiadał, że zaraz coś ujrzę ale nie ujrzałam .
Napisano 05.02.2018 - 21:48
Jak byłam mała to bałam się tej muzyczki, która zaczynała każdy program "Nie do wiary"
Ja uwielbiam tą muzyczkę do dzisiaj, przypominają mi się stare lata spędzone przy tym programie. Leciała ona w 'Nie do wiary' emitowanym w TVN do 2007 r. i TTV w latach 2012-13. Bo w kontynuacji na Polsat czyli "Strefie tajemnic" w 2008-09 muzyka została zmieniona, nie miała już klimatu. Pamiętam jak oglądałem z całą rodziną jakiś straszny odcinek, chyba o duchach, a tu nagle chwilową ciszę przerywa głośne "walenie" w kuchni. Pobiegliśmy sprawdzić i okazało się, że źródłem dźwięku była lodówka, chyba jakiś element się popsuł. Tylko raz się tak zdarzyło i akurat w takim momencie. Ot, taki ciekawy zbieg okoliczności.
A jak już jesteśmy w temacie, poczujmy się jak za dawnych wieczorów:
Napisano 06.02.2018 - 00:52
|
Vortal Rzeczy Paranormalnych →
Życie Po Śmierci →
Nasze Historie →
CO TO BYŁO?!!Autor: ReyDeOrro , 18.09.2018 paranormalne, duchy i 3 więcej |
|
|
|
Dziwny Świat →
Niewyjaśnione Zjawiska →
Dziwny pokój? / wieża stereo ?Autor: Siemasz123 , 03.01.2018 duch, strach, dziwne zjawisko |
|
|
||
Dziwny Świat →
Ciekawostki →
Pipa - postrach trypofobów.Autor: Xotteva , 21.08.2017 fobia, płaz |
|
|
||
Nauka →
Psychologia i Neurologia →
Węch w psychologiiAutor: Alis , 04.04.2017 strach, lęk, węch i 6 więcej |
|
|
||
Dziwny Świat →
Niewyjaśnione Zjawiska →
północAutor: qasde1212 , 26.10.2016 paranormal, lustro, noc, swiatlo i 5 więcej |
|
|
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych