@Eisaz
weź się zdecyduj... nie można być kobietą i mężczyzną jednocześnie (a jeśli niektórym osobom to się zdarza, to jest to kalectwo)
i koniakowy i rdzawy to bardzo ciepłe barwy, więc pewnie lubisz ciepło i sama jesteś ciepłą osobą.
lubisz bliskość innych ludzi, lubisz kontakt fizyczny, jesteś raczej otwarta... drażni cię kiedy sprawy rozwiązują się zbyt wolno. Wolisz raczej żeby coś się działo.
@Stary
popielaty to kolor indywidualistów i sceptyków. jest chłodny, więc pewnie masz dosyć spory dystans do tego co ktoś ci mówi. nie jesteś zbyt towarzyski...
UWAGA PUNKT ZWROTNY TEMATU
Ciekawe co się stanie jak zostawię wam ten temat.
On nie jest dla mnie, chciałam was nauczyć bycia wrażliwszymi na kolory i odczytywania znaczeń niektórych barw, żebyście chociażby wiedzieli, jak sobie pomalować ściany w domu, żeby się w nim dobrze czuć... A ja tu się bawię w "kolorową wróżkę" wcale nie o to mi chodziło
Opisałam już dużo kolorów, myślę że można na tym będzie bazować przy samodzielnej interpretacji. Proponuję żeby od teraz każda następna osoba spróbowała określić co oznaczają zestawy kolorów które wpisze poprzednik, a potem wpisała swoje ulubione kolory, które będą ocenione z kolei przez następnego użytkownika.
Zacznę może od swoich, a potem ktoś mnie zdiagnozuje i napisze swoje, itd.
Moje ulubione kolory to przede wszystkim czerwienie- zwykła czerwień, bordo, burgund, róż pompejański i kolor wiśniowy. Do tego czerń i kolor stalowy. lubię też czystą zieleń "zielony" z wikipedii, karmin i sadzę angielską.
Życzę powodzenia odczytującemu