Film z mojego miasta. Sam nie wiem co mam o tym myśleć.
Jestem sceptykiem w tym temacie.
Póki nie zobaczę na własne oczy to nie uwierzę.
Ale dzisiaj jak brat mi to pokazał. To sam nie wiem co mam o tym myśleć.
Co wy o tym myślicie?
Napisano 12.05.2016 - 13:01
Film z mojego miasta. Sam nie wiem co mam o tym myśleć.
Jestem sceptykiem w tym temacie.
Póki nie zobaczę na własne oczy to nie uwierzę.
Ale dzisiaj jak brat mi to pokazał. To sam nie wiem co mam o tym myśleć.
Co wy o tym myślicie?
Napisano 12.05.2016 - 13:09
Ktoś wyświetla obraz z projektora na ścianie.
Napisano 12.05.2016 - 14:47
"Dobry" fotomontaż ? Przecież na pierwszy rzut oka widać, że "duch" nie jest prawdziwy. Według mnie możliwe są takie rozwiązania :
- Jak napisał sickman, to obraz z projektora na ścianie
.
- To zwyczajna wklejka zrobiona w programie do obróbki wideo
Chociaż po wnikliwym obejrzeniu "zjawy" skłaniam się jednak do wersji z projektorem. Spójrzcie na 0:12 widać ewidentnie, że wyświetlone na ścianie.
Użytkownik GBZP edytował ten post 12.05.2016 - 14:49
Napisano 12.05.2016 - 15:16
Pierwsze co mi wpadło do głowy, że za oknem jest po prost duży telewizor. Projektor to jeszcze lepsze wytłumaczenie tego "paranormalnego zjawiska", jak pisali przedmówcy.
Napisano 12.05.2016 - 15:30
Napisano 15.05.2016 - 20:53
Jak dla mnie kolory i wyrazistość "ducha" zbyt podobne do pranka co był na youtube
Dla mnie jest to fejk.
Użytkownik FoxX edytował ten post 15.05.2016 - 20:53
Napisano 14.11.2016 - 19:37
Ten prank to fake na 100% wszystko ładnie wyreżyserowane niestety
Użytkownik Nord edytował ten post 14.11.2016 - 19:38
Napisano 15.11.2016 - 11:44
Ludzie z Częstochowskiego ogólnie strasznie wierzący są i w każde zabobony uwierzą.
Jeszcze jakiś czas temu , niedaleko Radomska na jednym z bloków w Pajęcznie zrobił się czarny zaciek. Stare babcie zobaczyły tam twarz Jezusa i większość osiedla zaczęła się tam modlić. Paranoja sięgnęła zenitu jak postawili pod ścianą z zaciekiem ołtarzyk , ludzie przynosili kwiaty i zapalali świece
Mam rodzinę w Jankach i widziałam tę farsę na oczy. Nawet ksiądz mówił , że to zwykły zaciek ale durnota ludzi tak ich opętała , że domagali się aby te miejsce zostało " miejscem błogosławionym" . Jednym słowem cyrk na kółkach.
Co do filmu to zwykła wklejka w materiał video.
Po pierwsze ten ktoś co nagrywa film od początku trzyma aparat tak aby filmować okna mieszkania. Nie interesuje go ulica , ludzie czy cokolwiek innego , konkretnie tylko te okna opuszczonego mieszkania są dla nagrywającego bardzo ważne. A i wklejka też dziwnego koloru.
Fake !
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych