Taka ciekawostka - nikt z typujących nie ma szans trafić pełnego pudła prócz mnie
Napisano 26.06.2016 - 06:53
Napisano 27.06.2016 - 15:59
To nie hurraoptymizm tylko po prostu korzystna sytuacja w drabince.
Ja bardzo się cieszę, że Portugalia wygrała bo Chorwaci są nieprzewidywalni.
W dodatku Portugalia na tym turnieju jest słabiutka. Oni maja Ronaldo, a my mamy szybkiego i świetnie dryblującego Błaszczykowskiego.
Szwajcarzy nas przycisnęli ale to było przecież pewne. Każdy profesjonalny gracz przegrywając bramką wchodzi w ofensywe. Ja wiedziałem, że druga połowa będzie cięższa, dominująca przez Szwajcarów. Musieli w końcu straty odrobić
Portugalia jest w naszym zasięgu, jeżeli przegramy, to będę płakać, że zmarnowaliśmy taką okazje w ćwierćfinale i tak korzystną drabinkę. Dobrze, że wyszliśmy z drugiego miejsca, bo drabinka po prawej, to drabinka śmierci.
Napisano 27.06.2016 - 20:38
Jeśli byłby finał Polska - Islandia to całkowite przyjemne zaskoczenie , ale obawiam się, że nasi mogą nie przejść Belgów. Zresztą Islandia też nie będzie miała łatwo.
Napisano 27.06.2016 - 20:50
Oczywiście, ale jakoś wierzę, że Polska da sobie radę z Portugalią, chociaż może to zbytni, zgubny optymizm, ale cóż, ja już nas widze z Belgią w końcu podobno jesteśmy czarnym koniem Euro
Napisano 27.06.2016 - 21:09
Na pewno byłoby dla nas łatwiej, ale wątpię aby Walia dała radę Belgii po tym, co widziałam ostatnio.
Napisano 27.06.2016 - 21:15
Belgia zagrała tak naprawdę dopiero jeden dobry mecz, a Walia od początku gra bardzo dobrze, no i ma Bale, która może odmienić losy spotkania w każdej chwili. Mimo wszystko i tak bym się bardziej martwił o nasz mecz, bo jak Ronaldo trafi swój dzień to trzech Pazdanów nie pomoże.
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych