Na tym euro na bukmacherce można było zarobić ale weź tu traf I jeszcze Islandia 2-1. Jak to się tak utrzyma, to niestety nie będziemy czarnym koniem.
Walia? Belgia? Obojętne. Każdy w naszym zasięgu.
Napisano 27.06.2016 - 21:33
Dlatego oprócz Pazdana mamy jeszcze Glika Poza tym tak samo jak Ronaldo może miec dobry dzień, tak i nasza reprezentacja może miec taki w Portugalii są indywidualności, ale Polska ma drużynę-tak mniej więcej wypowiedział się Kuba i się do tego przychylam. a Walia tak i owszem, ma spore szanse, nawet ich obstawiłam, ale nadal jestem pod wrażeniem Belgii. i też mają swoja gwiazdę przecież wsjo się okaże wkrótce.
Napisano 27.06.2016 - 22:05
Ktoś w początkowych stronach tego tematów tak zachłannie starał się udowodnić jak to mocna nie jest BPL i Anglia.... Pokazali na co ich stać
Napisano 27.06.2016 - 22:06
Ja wytypowałam, ja
Należą się jak nic! Pięknie grali! Ciekawe jak im z Francją pójdzie
Napisano 27.06.2016 - 22:09
Ja wytypowałam, ja
Należą się jak nic! Pięknie grali! Ciekawe jak im z Francją pójdzie
Francji w końcu musi się skończyć szczęście i mam nadzieję, że to się stanie właśnie w następnym meczu z Islandczykami. Chyba, że zaczną grać fajną piłkę.
Napisano 27.06.2016 - 22:15
Jooe ja też mam nadzieje, że jednak Islandia znowu zaskoczy wszystkich
tati dzięki
Napisano 27.06.2016 - 22:34
Ktoś w ogóle wytypował Islandię dzisiaj?
Brawa się należą, zasłużyli, Anglia zagrała strasznie słabo, bez pomysłu, wszyscy kluczowi zawodnicy bez formy na Euro.
Dałem Islandię, nie jestem zaskoczony. Młody jestem ponoć, ale od kiedy pamiętam tradycją Anglii jest wyjść z grupy i odpaść, choćby (jak pisałem na SB) grali z Haiti. Większe zdziwienie by mnie wzięło, gdyby zagrali w ćwierćfinale.
Oni grają ten sam futbol co 5 lat temu, co 10 lat temu, a co starsi ode mnie pokusiliby się pewnie o wielokrotność... Nie można daleko zajść czymś takim, a Islandia mimo mojego powątpiewania z początku turnieju jest fenomenalna. Trudny przeciwnik dla każdego faworyta, dokładność ich podań urzeka, może pod kątem efektowności patrząc nie jest to najpiękniejszy futbol (chociaż dalej bardzo ładny), ale aż trudno oderwać wzrok. Cieszyłem się z ich goli jakby to nasi grali, no mają mój miecz i topór...
Napisano 30.06.2016 - 23:24
Napisano 30.06.2016 - 23:35
Nie da się wygrać Mistrzostw Europy na samych karnych. No cóż, jedyne pocieszenie, że postawiłem w typerze na Portugalię.
Taka ciekawostka: Portugalia nie wygrała ani jednego meczu na tym turnieju w regulaminowym czasie gry, a są w półfinale i mają już zapewniony co najmniej brązowy medal.
0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych