Juzek
Ty wiesz, My wiemy. Wyluzuj. Doskonale widać Twoją i innych rolę w tym i innych tematach. Jesteście tak do bólu zgodni, tak schematyczni, jednomyślący, wspieracie się plusiakami, gremialnie minusujecie innych. Zawsze zgodni, zawsze zwarte szeregi, zawsze działacie w zorganizowanej grupie. To naprawdę strasznie wyraźnie widać. Polecam obejrzeć film Truman Show bardzo, ale to bardzo dokładnie minuta po minucie. Dla inteligentnego człowieka jest jasne, o czym jest ten film, co twórcy chcieli w nim przekazać. Jakże trudno znaleźć ten film w sieci. To zapewne przypadek, że film z 1998 roku jest tak trudno dostępny online, a inne są praktycznie wszędzie.
2 z 200 dowodów to niewiele, ale już wszyscy mogli doskonale zaobserwować, jak z marszu zlecieli się tutaj CI SAMI niby sceptycy, Ci sami użytkownicy, który łgali nas w innych tematach. I tak się starają, tak bardzo im zależy, tak bardzo są nerwowi, tak bardzo wyśmiewają, obrażają, podają totalnie absurdalne argumenty. Oni doskonale wiedzą po co uczestniczą w tych dyskusjach. My tez wiemy. Kolejnym dowodem jaki przedstawię, jak znajdę odrobinę więcej czasu będą loty samolotów na południowej niby półkuli niby okrągłej Ziemi. Wtedy dopiero zobaczycie festiwal debilnych wyjaśnień. To co było dotychczas to jedynie malutki wstęp i preludium do błazenady, jakiej doświadczycie tu na forum.
Parę godzin mi to zajęło ale znalazłem ten film w sieci https://kinonet.pl/f...ruman_Show/6314 działa mi pierwszy openload.co
Użytkownik Ogarnięty edytował ten post 15.03.2019 - 23:19