Canaris
No własnie, jaki cel miałoby ukrywanie czegoś takiego ?
To jest super dobre pytanie! Po co ukrywać prawdziwy kształt Ziemi i prawdziwą naszą rolę w tym naszym świecie? No po co? Zanim przejdę dalej chcę wyrazić swój największy podziw dla tutejszej na tym forum dyskusji. Rozmawiam sobie z Panem Wszystko, sugeruje mu, że uległ magii grafiki komputerowej, że to co pokazuje to po prostu fajne CGI, i co robi mój adwersarz? Uznaje, że zastosowałem PROWOKACJĘ, i jako MODERATOR daje mi blokadę w pisaniu na 2 dniu rozciągnięte cudownie aż do dzisiaj. To są po prostu JAJA! Moderator nie może stosować takich chwytów będąc uczestnikiem dyskusji jak zwykły użytkownik/dyskutant! Kolo nie zgodził się z tym co napisałem i sru blokada pisania na forum!! Zamordyzm w czystej postaci...
Po co elita rządząca tym padołem wymyśliła sobie Ziemię kulkę i Słońce jako centrum naszego niby układu słonecznego? A no po to, byśmy myśleli o sobie, jak o nic nie znaczącym planktonie, jak o mróweczkach nic nie znaczących wobec bezmiaru i ogromności, wielkości wszechświata! Byśmy wierząc w to, nie myśleli, że jesteśmy wyjątkowi, że stworzył nas sam stwórca. Mamy myśleć, że żyjemy na ziarnku groszku, zasuwamy w bezmiar kosmosu, nic nie znaczymy, nic nie możemy, a naszym jedynym zmartwieniem powinno być wypełnienie jak najlepiej potrafimy roli bezmyślnego niewolnika zasuwającego na swoich panów eskimosów. Proste. Po drugie to kłamstwo ma nam pokazywać non stop, jak wielkimi jesteśmy debilami w ich oczach, jak łatwo nami sterować za pomocą mediów, filmów, "nauki", "autorytetów", czy dyskusjach na forach opanowanych przez eskimosów, jak to niniejsze. System jest WSZECHPOTĘŻNY! System może tworzyć rządzących i opzycję, wiernych i niewiernych, zwolenników i sceptyków, produkować za bezcen pieniążki, którymi można przekupić i kupić KAŻDEGO prawie człowieka. A ci dla szmalu będą gloryfikować każde nawet największe kłamstwo, byle tylko szekle się zgadzały. Zobaczcie na nasz niby rząd. Przecież tak bardzo widać, że to są jedynie marionetki, marne aktorzyny, wynajęte by nas gojów skłócać, by nas dzielić, by inni wyżej postawieni włodarze i reżyserzy spektaklu mogli nami swobodnie rządzić, swobodnie nas zatruwać, zabijać, i kazać robić to co im się podoba. Nadal nie kumacie?
Użytkownik Ogarnięty edytował ten post 23.03.2019 - 16:59