Niektórzy spinają się jak szaleni tutaj patrze a był ktoś z was na tym "końcu świata" ? przeszedł dookoła tą ziemie kulkę ? widział któryś lub któraś ziemię z przestrzeni kosmicznej? śmiem wątpić, że ktoś miał okazje wylecieć tam do góry. Nie twierdzę, że ziemia jest rzeczywiście na sto procent płaska ale takiego stanu rzeczy nie można stu procentowo wykluczyć bo może tak być bo czemu by nie? a fotografiom jakie nam serwuje NASA tez nie można wierzyć na ślepo bo jak większość wie ta agencja ma tendencje do fantazjowania i robienia ludzi w konia, wszyscy o tym wiedzą.
Temat jest o tyle ciekawy bo jest strasznie kontrowersyjny. Każdą ewentualność moim zdaniem trzeba brać po uwagę. Ufoludki mogą istnieć ale nie jest tez powiedziane, że na pewno tak owi są. Osobiście nie spotkałem żadnego, ale są podobno ludzie którzy ich widzieli. Nie wyleciałem tez w kosmos i nie widziałem jak wygląda ziemia, czy jest kulą czy jest płaska, a może rzeczywiście jest płaska i otoczona tymi lodowcami? choć pewnie jest kulą tak jak pokazują nam to na zdjęciach garniturki z NASA. Z 'internetów' prawdy stu procentowej nie dojdziemy ale pogadać zawsze można.