Cześć ponownie wszystkim!
Nie wiem, czy temat warty świeczki, ale może spróbuję. Jako że nie mam konta ani na FB, ani na żadnym innym portalu społecznościowym, postanowiłam napisać tuta - może ktoś będzie w stanie udzielić jakichś informacji.
Jakiś czas temu poruszany był tutaj dość żywo temat mojego samochodu - Audi A3 - pewnie niektórzy pamiętają
Tego auta od wczorajszego ranka nie posiadam - zostało skradzione. 2009 r., 5-drzwiowe, fachowy kolor to Condor Grey (srebrno-niebiesko-zielony - ciężko mi tę barwę określić inaczej), po lifcie, sportback, miało jakby mini-kombi z tyłu - słowem: dosyć ładna maszyna. Silnik 2.0 TDi, 140 koni. Szyby zwykłe, nieprzyciemniane. Rejestracja chorzowska - SH numeracja zaczynająca się od 91. Stało w Chorzowie Batorym, niedaleko DTŚ'ki. Miałam je na tyle krótko, że powinnam nad tym pewnie łatwiej przejść do porządku dziennego - nie da się, za dużo pieniędzy w nie poszło, a jednak da się zakochać w samochodzie w 3 miesiące, bo tyle właśnie się nim nacieszyłam. Gdyby ktokolwiek cokolwiek podobnego widział, może jakimś cudem uda się je 'odzyskać', choć pewnie już jest w częściach..ale wiadomo, nadzieja umiera ostatnia...