Witam, mam 15 lat na początek i trochę dziwne rzeczy dzieją się ostatnio w moim domu. Mam dom trzypiętrowy, na dole mieszkała kiedyś babcia ale zmarła, później schodami idzie się na następne piętro i mam tylko ja tam pokój, potem schodami idzie się do kuchni, sypialni rodziców, łazienki itp. No i ja jestem z osób, które dość długo siedzą na kompie i od 2 dni (wczoraj i przedwczoraj) jak już zgasiłam kompa i wyszłam z pokoju, żeby iść na górę do łazienki to coś na dole się przewaliło. Tak jakby to coś chciało zwrócić na siebie uwagę, bo tylko jak wyszłam, wcześniej jak byłam na kompie to nic nie słyszałam. Dziś w nocy (3 w nocy gdzieś tak) znów wyszłam z pokoju żeby iść do łazienki to poczułam taki zapach dziwny, ciepły, takiej starości, dymu czy coś ale my tak nie palimy na noc, a na dworze żadnego dymu czuć nie było bo sprawdzałam. Gdy wstałam zapachu już nie było. Dodam, że kilka miesięcy temu jak prawie zasypiałam to nagle obudził się mój pies i patrzał się na drzwi, nie spuszczał z nich wzroku i szczekał. Jak chodzę czasem, obojętnie gdzie jestem (nawet i na drodze) to poczuje zapach mojej zmarłej babci. Pytałam się mamy czy ktoś zmarł w tym domu, powiedziała, że tak, ale i tak ja nie znałam nikogo, tylko babcię, ponieważ inni zmarli przed moimi narodzinami. Chciałabym, żeby ktoś wyjaśnił mi o co chodzi, i co mam robić bo to niepokojące, pierwszy raz tak się dzieje. I przepraszam za powtórki
Użytkownik Aggie edytował ten post 27.05.2016 - 20:37