Gdyby. A ktoś kiedyś postawił sceptykowi ducha przed oczami? Chyba nie muszę pisać, jaka jest odpowiedź.
Napisano 05.06.2016 - 11:47
Umilanie czasu użytkownikom a walka z traumą to jednak skrajna motywacja.
Muszę cię zmartwić ale to co opisujesz to potęga wyobraźni, myślę, że nawet sceptycy w czasie nocnych spotkań przy świecach i odpowiednim nastroju dadzą się ponieść tylko, że będą tego świadomi. Następne spotkanie z Olą w odpowiednich warunkach znowu będzie metafizycznym przeżyciem. Istnieją dziwne przypadki, które są tylko przypadkami mimo swojej niesamowitości. Sam wielokrotnie używałem wyobraźni i ułomności zmysłów plus autosugestii by dobrze się bawić w ciekawym klimacie, jednak wiem, że to była fikcja.
Prawdę uzyskuje się z syntezy sceptycyzmu i entuzjazmu i zdrowy rozsądek przeczy wierze we wszystko co się przeczyta, to forum to nie "Pelikan" tylko "Paranormalne".
Musisz wiedzieć, choć nie wiem czy jeszcze coś dopiszesz, że przed tobą były setki podobnych opowieści a "umilanie czasu" brzmi jak opowieść przy ognisku.
Napisano 15.06.2016 - 11:41
Napisano 25.08.2016 - 13:03
Ten wątek miał służyć wyłącznie umilaniu czasu innym forumowiczom
.No i sprawa jest jasna. Umilanie czasu, opowieści na pobudzenie wyobraźni, straszne historyjki tzw. krepipasty. dla grupy wiekowej 14-18 lat.
Zarejestrowałem się tylko żeby to napisać - co za typowy polaczek.
Co do opowieści - pomyślałbyś, że pod napływem emocji jako dziecko w czasie dorastania niektóre rzeczy mogła sobie tak przywidzieć(a może nie). W każdym razie kto wie co się może w tym astralu dziać(hehe pozdro dla qmatych). Bardzo fajnie mi się czyta. Pozdrawiam i mam nadzieję na dalszą część.
Proszę nie pisać w ten sposób do innych użytkowników.
Alis
dziwi mnie troche to upomnienie bo nie wydaje mi sie aby przedmowca z komentarza powyzej kogos obrazil. Artykul rowniez mi sie podoba i fajnie sie czyta a kto chce wierzyc lub nie jego sprawa czyz nie ?
Nie masz nic do dodania w temacie - nie pisz. Zapoznaj się z Regulaminem forum. I nie komentuj decyzji moderatora.
KP
Napisano 25.08.2016 - 13:39
Użytkownik Camebe edytował ten post 25.08.2016 - 13:41
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych