Odkad sie zarejestrowłem to nie widziałem sb na oczy Nie wiem od czego to zalezy...
Napisano 21.10.2017 - 18:35
Odkad sie zarejestrowłem to nie widziałem sb na oczy Nie wiem od czego to zalezy...
Napisano 21.10.2017 - 19:26
Napisano 21.10.2017 - 19:35
Na początku go nie widziałeś, ponieważ byłeś Nowicjuszem. Potem go nie widziałeś, bo dostałeś bana na SB. Nie chciało mi się sprawdzać dokładniej od kogo i za co (nie mam niczego w logach z tego tygodnia, dawniejszych nie sprawdzałam), wychodzę więc z założenia, że jeśli nawet coś tam wyłapałeś po drodze, to się przedawniło. Mam nadzieję, że nie wchodzę teraz w konflikt ze wcześniejszą decyzją moderatora, jeśli tak, to naturalnie będzie ona nadrzędna.
Krótko mówiąc, powinieneś teraz widzieć Shoutboksa w pełnej krasie.
Jeśli ktoś z Was widzi SB w postaci częściowej (tzn. z "oberżniętą" częścią do wpisywania własnych wiadomości), to w 99% przypadków problem leży w zbyt restrykcyjnych filtrach AdBlocka. Proszę wykonać ich aktualizację. Ja zmodyfikowałam nieco kod tak, aby się w filtry nie łapał, ale nie mam wpływu na samego AdBlocka, tutaj więc kolej na Wasz ruch
Napisano 22.10.2017 - 18:22
Mam nadzieję, że nie wchodzę teraz w konflikt ze wcześniejszą decyzją moderatora, jeśli tak, to naturalnie będzie ona nadrzędna.
Śmieszni jesteście.
Napisano 23.10.2017 - 07:48
Mógłbyś rozwinąć w jaki sposób jesteśmy śmieszni?
Data rejestracji 31.10.2016 skoro był problem z shoutboxem już wcześniej to trzeba było napisać do moderatora bądź tu na forum. Praktycznie rok po rejestracji mieć pretensje o to, że coś nie działa tak jak należy to trochę niesprawiedliwe. Tak wiem, nie o to Ci chodzi ale na to wygląda twój post. Z drugiej strony lepiej późno niż wcale, więc dobrze, że zgłosiłeś swój problem.
Napisano 23.10.2017 - 15:48
Napisałem wyraźnie do czego się odnoszę, a co do SB to problem został wyjaśniony, proszę czytać uważniej.
Napisano 30.08.2020 - 18:29
Witam.
Nie działa mi SB, nie ma okienka do wpisywania tekstu, wiadomości innych użytkowników się pojawiają. Przeglądałem rangi i wygląda na to, że jako nowicjusz powinienem mieć dostęp. Ublock i Ghostery wyłączyłem i było to samo. Czy to u mnie jest problem, czy to coś z forum?
Napisano 30.08.2020 - 19:01
Kliknąłem, otwiera się SB i problem niestety ten sam. Zamiast pola do wpisywania tekstu jest tylko taki cienki, szary pasek.
Napisano 30.08.2020 - 19:13
Hah to takie proste? Nie wiedziałem, dziękuję za pomoc!
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych