A co robiłaś w szkole na lekcjach historii i biologii? Bo piszesz takie bzdury, że ręce opadają. Jaki duch święty? Jaka obca cywilizacja? Słyszałaś o ewolucji? Ona została udowodniona, a istnienie jakiegoś bożka nie - więc co jest bardziej prawdopodobne?
A oglądałeś filmy , które wstawiłam, jak celowo zrekonstruowano czaszkę i szczękę przodka człowieka- brakującego ogniwa w ewolucji , którego nie można się doszukać?
Po co ewolucjoniści mieli by fałszować dowody? Powiem ci po co. Po to by podtrzymać własną teorię, żeby nie poleciała do kosza.
Za chwilę temat leci do kosza, bo z każdym Twoim postem utwierdzam się, że to prowokacja. Dorosły, racjonalny człowiek, o podstawowej wiedzy, nie może pisać takich wyssanych z palca głupot.
Nikogo nie przekonuję do swoich filozofii, po prostu o niej piszę i tyle. I to nie są rzeczy wyssane z palca , tylko próba racjonalnego spojrzenia na religię. Piszę o tym w tym temacie nie bez powodu. Jakbyś sobie poczytał o New Age to doszedł byś do wniosku, że każdy ma własną wizję rzeczywistości Są to ludzie, , którzy nie chcą sie zamykać w utartych schematach. Ja pomimo, że nie podpisuję sie pod New Age też mam podobne spostrzeżenia na dane tematy.
Panie wszystko wiedzący Kronikarzu przedwiecznych , jak jesteś taki mądry, a ja taka głupia to wyjaśnij mi co, lub kogo widział Ezachiel? Tylko wiesz, nie ssij z palca informacji, bo to nie wypada , co nie?