Tak
Asef.
Aries Prawdopodobnie byli w Niebie jak stworzyli Wszech¶wiat a kto stworzył Niebo?, prawdopodobnie Bóg, a kto stworzył Boga? ,prawdopodobnie był zawsze.
I tu dla mnie zaczyna się ta ¶mieszna wiara. Wybaczcie mi to stwierdzenie ale jest to dla mnie nie pojęte. Przecież takie twierdzenia może wymy¶lić sobie każdy, kto ma chociaż trochę wyobraĽni i zastanawiam się czemu tyle ludzi temu wierzy... Ciekawe czy jak kto¶ by kiedy¶ spisał lub przekazał, ze Ziemie stworzyli kosmici lataj±cy po wszech¶wiecie, który był już od zawsze to do tej pory ludzie religijni by w to wierzyli? Pewnie tak nawet je¶li zaprzeczyłaby temu nauka jak jest w tym przypadku. Ale mam nadzieje, że tak jak to w historii bywało wszystko zostanie kiedy¶ "rozpracowane". Przykładowo: kiedy¶ ludzie wierzyli, że Ziemia jest płaska do momentu aż ich wiarę zaczęli podważać uczeni tamtego okresu i do momentu opłynięciu ziemi przez Magellana. Mam jeszcze wiele teorii dotycz±cych wielu innych aspektów tego typu ale jest tego tyle, że mógłbym napisać ksi±żkę, więc nie będę tu tego zamieszczał

. Mam tylko nadzieje, że kiedy¶ człowiek dotrze do Ľródła tego wszystkiego i udowodni ludziom cał± prawdę na wiele tematów nurtuj±cych współczesnego człowieka.
Użytkownik Cashpoint edytował ten post 10.12.2007 - 17:07