Wiecie co?! Ludziom się nigdy nie dogodzi, jest silnik działający `z niczego` ale nie bo on gwałci to i tamto a przy tym jest niezgodny z siamtym...

no to ja się pytam `grzecznie` -a
**** was to obchodzi, dopóki nie gwałci waszych żon i cór jest w porządku więc w czym problem? A ja wiem w czym, tak naprawdę dalej mamy `średniowiecze` intelektualne i nie potrafimy (kto jak kto) zaakceptować niczego czego zasady działania nie rozumiemy albo nie dotkniemy. Oooooch no ręce opadają

zamiast bawić się w YnTeLiGenTóW -to nie może działać bo TAK- postarajcie się w to zagłębić i postarać zrozumieć a zapewniam, że korzyści będą olbrzymie.
Chyba jednak istnieje coś takiego jak `totalna blokada mentalna` ale nie do końca jest ona związana z domniemana okupacją narodu ziemskiego a jest raczej niesławną i już kultową KLAPKĄ W MÓZGU. Proponuję przeprowadzić badania i sprawdzić jaki obszar mózgu wywołuje u nas blokadę przeciwko nowym rozwiązaniom i przeciwstawić to z wzorem u osób otwartych na ww. rzeczy a wtedy może uda się wysunąć jakieś interesujące wnioski i przy okazji wyjaśniło by się z kąd się biorą tego typu `różnice zdań`.
Może ktoś przeczytał te moje wypociny i postanowił przeprowadzić zaproponowane przeze mnie badania
Edit [18.11.2007]: +.....
Regulamin pkt 7.2 W obrębie serwisu nie wolno używać wulgaryzmów. Przyznano ostrzeżenie.