Przestańcie się nabijać z kogoś kto stracił rodziców i zapewne pragnie się z nimi w jakiś sposób skontaktować!!! To forum jest od tego by rozmawiać z ludźmi na takie tematy- doradzać. A jak odradzać to podawać sensowne powody, a nie nabijać się. Kto jak kto , ale moderatorowi to nie przystoi!
@Davaelan mogę ci załatwić spotkanie z UFO , chcesz? Mnie na tym forum podejrzewają o przynależność do NOM i o kontakt z obcymi. Zresztą nawet gdyby, to bym się tu nie przyznała, bo to był by istny masochizm.
Nie przejmuj się. Pomimo , że nazwa forum brzmi "paranormalne.pl", to zostało ono opętane przez sceptyków. Jednak zwolennicy tych zjawisk, osoby które próbują poznawać nieznane, tak jak ty, już, tu są , jednak po starciu z takimi dokuczliwymi sceptykami, po prostu znikają. Mam nadzieję , że ty nie odejdziesz i pomożesz poszerzyć grono zwolenników
Autorze, doucz się najpierw podstaw a potem zaczynaj dyskusje. Duchy nikogo nie opętują - jeśli już to demony. Po co miałyby Ciebie opętywać? Co im dasz?
Człowieku ty chyba nie wiesz co to jest demon. Byłeś kiedyś opętany przez demona? Ja z moim żyję w całkowitej przyjaźni. Demony też nie opętują. Demon to twoja podświadomość, a dokładnie, osobowość która w niej powstała, złożona z tego co ci nie wolno, negatywnych ukrywanych emocji i potrzeb.
A tak serio - zamknij internety, przebierz się w piżamkę, daj mamie i tacie buziaka na dobranoc i śmigaj spać - jutro rano leci Scooby Doo - coś w sam raz - są duchy i potwory i demony i gadający piesek - wszystko co mali chłopcy lubią najbardziej
Nawet jakby miał 6 lat, to twoim zakichanym obowiązkiem, jest udzielić mu informacji! Po to tu wchodzi na to forum i zadaje pytania żeby się dowiedzieć. Może powinieneś poszukać innej drogi i moderować na Forumowisku, bo chyba minąłeś się z powołaniem Kronikarzu
Devaelan Jeśli chcesz nawiązać kontakt z duchem, to chyba jedynie przez podświadomość, podczas transu, bo świadomość całkowicie odcina dostęp do tego czego nie widzą nasze oczy i nie odczuwają inne zmysły