bawcie się dobrze brodząc w bełkocie Pozdrawiam Was najserdeczniej o! Najmądrzejsi którzy wskazujecie zagubionym ścieżkę w prawdziwym realnym życiu dzięki internetowym dorogowskazom i cudownie przepełnionym mądrością postom.
Ps. Wyrzućcie też wątek parapsychologia bo nic takiego nie istnieje istnieje tylko nauka, wszystko co dotyczy zjawisk uznawanych za paranormalne też nie powinno się tu pojawiać. i oj, całe forum jest zbiorem hejtu i nienawiści.
A ty opowieści z krypty, dostałaś pytanie co chcesz inwokować, to odpisałaś że temat nie ma sensu. Śmieszne.
Odpowiedziałem ci też na pw. Twoje przekonania wynikają ze zwykłej niewiedzy. Ja też kiedyś wierzyłem w takie rzeczy, ale po przeczytaniu wyjaśnień, przestałem.
Ps1. Nie będę pisała co chcę inwokować skoro dostaję w odpowiedzi - to nie istnieje. Nie istnieje więc niech dla Was tak pozostanie. O wiedzy dyskutować nie będę bo to nie ma sensu, nie będę wyliczać przeczytanych książek i obejrzanych filmów. chcecie oceniać słowa, oceniajcie. Mogę mieć dla Was 17 lat i ogladać zmierzch, wisi mi to. Nie mam zamiaru pozowac na brodatego dziada który zjadł encyklopedie tylko dlatego żeby Wam było dobrze. Nawet bawi mnie to jak slepo wyciaganie wnioski co do mojej osoby.
Nie napiszę nic o szacunku do osoby która pisze posta i szacunku ogólnie bo z tym się większość z Was mija.
- albo sugerujecie, że mam naście
- albo, że jestem mentalnym dzieckiem
- obrażacie uderzając się ze śmiechem w kolano, dziewczynę która dość aktywnie się wypowiada na tym forum
- większość z Was pisze posty pełne politowania
dajcie spokój i bawcie się dobrze. w tym temacie nie mam zamiaru się więcej wypowiadać i na tym forum również nie. Wybaczcie, że nie nastąpiło to przez siłę Waszych argumentów a jedynie przez znudzenie multiplikacją tekstu "nie masz racji, zal mi Ciebie". Przypominam tylko, ze ja niczego nie chciałam udowadniać a chciałam porozmawiać z ludźmi którzy mają cokolwiek do powiedzenia. do powiedzenia w temacie.
Bawi mnie też pudrowanie osób które popierają swoje zdanie - och ta reputacja internetowa, taka ważna
Szkoda, że moderator nie pilnuje trzymania się tematu i nie kasuje postów z nim nie związanych - większości moich które musiały być odpowiedzią na wielkie żale i "no pokaż pokaż jak to działa".
miłego dnia mimo wszystko
Nie wiem na jakiej zasadzie są kasowane tematy na forum, ale proszę moderatora o usunięcie bo nie ma to większego sensu. z góry dziękuję