I w tym celu będziesz smyrał paluchem po tabliczce ouja?
TAK, według ciebie "to" (cokolwiek masz na myśli - w sumie, mógłbyś doprecyzować czym jest "to", skoro już pytasz o poradę) wygląda w rzeczywistości?
Nie rozumiesz, że zwolennicy wywoływania duchów potraktują to jako próbę ośmieszenia ich poglądów, a przeciwnicy, czy tam sceptycy - wręcz przeciwnie, jako przykład na to, że tymi tematami zajmować mogą się najwyżej dzieciaki?
Inaczej mówiąc - jedni i drudzy potraktują takie nagrania jako właśnie próbę nabicia oglądalności.
Dam ci darmową radę - jeżeli masz cokolwiek robić, rób to dobrze. Nawet jeżeli nie osiągniesz celu, to przynajmniej zainteresujesz innych.
Jak robisz coś po łebkach, to nie zainteresujesz nikogo (co najwyżej pryszczatą gimbazę - no chyba, że to twoja grupa docelowa), a sam szybko się znudzisz.
Nie raz używałem tabliczki ouija i nie mam zamiaru robić tego tylko po to żeby zrobić jak Ci się wydaję. Jeśli chodzi o "ośmieszanie" ludzi, którzy praktykują rzeczy tego typu, to nie będzie to wyglądało tak, że posmyram tabliczke i powiem "no ***** nie działa zabijcie się". Całe nagranie będzie z perspektywy kogoś kto rzeczywiście chce coś osiągnać za pomocą ouija i kogoś kto rzeczywiście chce coś znaleźć w opuszczonych miejscach. Jak to wyjdzie? Nie wiem może rzeczywiście będzie to kompletna porażka, ale nie powinieneś mi wmawiać, że nie jest to moje zainteresowanie i że robie to dla oglądalności. Oczywiście nie mówie, że chciałeś mnie obrazić ani ja obrazić Ciebię nie chciałem (to ostatnie pisze po to żeby wszyscy zrozumieli o co mi chodzi bo wiem, że momentami pisze to tak, że nie wiadomo czego chce)
Zapoznaj się z Regulaminem.
Alis
Użytkownik Alis edytował ten post 24.08.2016 - 21:22