Aha, czyli już zaczęliśmy od rekordów i przed nami kolejne dwa. Może całą pule zgarniemy
Napisano 18.10.2016 - 08:50
Daniel, mnie się nie chce wierzyć w taki wynik, ale myślę, że 7:1 będzie ja już szykuję piwo i chipsy, bo będzie grubo - CR pewnie ma chrapkę na kilka rekordów osobistych, klubowych i tych z LM - np. najszybszy hattrick albo chociaż najszybciej stracone 3 gole, który to rekord dzierży...Legia
Napisano 18.10.2016 - 09:08
Daniel, mnie się nie chce wierzyć w taki wynik, ale myślę, że 7:1 będzie ja już szykuję piwo i chipsy, bo będzie grubo - CR pewnie ma chrapkę na kilka rekordów osobistych, klubowych i tych z LM - np. najszybszy hattrick albo chociaż najszybciej stracone 3 gole, który to rekord dzierży...Legia
Ale jakim cudem ten 1 gol dla Legii? Bo moja wyobraźnia tego nie ogarnia Mi to się wydaje, że będą mieli legioniści problem z przejściem własnej połowy boiska.
Ronaldo potrzebuje 2 bramek do 100 goli w europejskich rozgrywkach ogólnie, lub 5 bramek do 100 goli w samej Lidze Mistrzów. Ewentualnie może też zapolować na rekord ilości bramek w fazie grupowej, który zresztą należy do niego - 11 goli. Teraz ma 2.
Legia za to może pobić rekord największej ilości straconych bramek w jednym meczu, rekord jest 8:0.
Napisano 18.10.2016 - 09:15
Wydaje mi się, że się trochę zlitują, chyba, że to straszni okrutnicy . i dadzą Polakom coś wbić, żeby nie było kompletnego poniżenia. Na pewno będzie ciekawie - dodatkowym smaczkiem, przynajmniej dla mnie, bo gram u buka wiele lat, jest fakt, że na zwycięstwo Legii dają 81pln/1 - a taka stawka niezmiernie rzadko się trafia. Czyli bardziej wierzą, że Godzilla zniszczy stadion, niż polska drużyna wywiezie z Santiago komplet punktów
Napisano 18.10.2016 - 11:42
Mnie się wydaje że Ronaldo będzie chciał dobić do 100 bramek w LM a lepszej okazji do tego niż mecz u siebie z Legią nie ma
Gdyby tak się stało, że CR7 strzeli aż 5 goli dzisiaj to zwycięstwo Realu może być na prawdę wysokie.
A czy dadzą Legii strzelić bramkę? Nie sądzę... to nie jest mecz charytatywny czy towarzyski
hmmm myślę że może być 7:0
Napisano 18.10.2016 - 16:17
dodatkowym smaczkiem, przynajmniej dla mnie, bo gram u buka wiele lat, jest fakt, że na zwycięstwo Legii dają 81pln/1
Najwyższy kurs na Legie jaki się pojawił to 107.00. Ogólnie kursy na Legie to najwyższe w historii Ligi Mistrzów. Dlatego uznano też, że wygrana Legionistów byłaby największą niespodzianką w historii piłki europejskiej.
Jako ciekawostkę dodam, że kurs na Malmo w zeszłym sezonie był 34.00, a skończyło się 8:0 dla Realu jak pamiętamy.
Napisano 18.10.2016 - 22:18
No i mamy pierwszego gola w tych rozrywkach szkoda tylko że Real walną pięć. A i bez zadymy się nie obyło.
https://www.youtube....h?v=WH547D4GmZs
https://www.youtube....h?v=WH547D4GmZs
Dopóki będziemy mieli takich kibiców, dopóty nie będzie Legia mistrzem.
Jak to w tekście grupy Kabanos. "Warzywom tak lecz burakom Nie"
Co trzeba mieć w głowie aby jechać tysiąc kilometrów, tylko po to aby się z policją naparzać?
Chyba nigdy tego nie zrozumiem.
Napisano 18.10.2016 - 22:27
Bo to są skrajni debile, którzy powinni być eliminowani i nie wpuszczani nawet do Biedronki. Powinni każdego wyłapać, dowalić z miejsca 100.000 euro kary, a jak nie ma, to ciężkie roboty. Krótko i za pysk, bo to bydło.
Mecz w sumie nie był zły - spodziewałem się miazgi, a Legia nawet momentami grała sensowny futbol. Coś tam im się kleiło od czasu do czasu, jakby mieli więcej szczęścia i na początku zamiast słupka padłby gol, to mogłoby się dalej trochę inaczej potoczyć. Myślę, że 5:1 to taki znośny wynik, patrząc na to gdzie grali i z kim.
Ciekaw jestem meczu w Warszawie, myślę, że będzie podobnie. Madrytczycy nie będą się forsowali, podejrzewam że Zizou dał im takie wytyczne, Legia jest najsłabsza i wbicie im 10 goli w dwumeczu to żaden problem, nie ma co iść na rekordy, bo można złapać kontuzję, a Real oprócz LM ma jeszcze inne rozgrywki i w każdej z nich jest jednym z faworytów do tytułu. Legia natomiast wróci na nasze mierne podwórko i dalej będzie się szturchała z tytanami typu Korona Kielce czy Ruch Chorzów (bez urazy dla kibiców, ale jak jest wiadomo )
Napisano 18.10.2016 - 22:38
To był najlepszy mecz Legii do tej pory w Lidze Mistrzów. Szczególnie pierwsza połowa, gdzie naprawdę walczyli. A zadymiarze to zwykła patologia, ludzie z kompleksami i bez pomysłu na siebie.
Napisano 19.10.2016 - 08:01
Tragiczny mecz w wykonaniu Realu, dawno takiej patologii nie widziałem. Nawet nie wracali jak tracili piłkę, albo jak leciała 2m obok nich, to nie robili żadnego ruchu, tylko stali i mieli to gdzieś. Pressingu - zero. Rozumiem, że to była tylko Legia, ale żeby aż tak lekceważyć przeciwnika? Nigdy coś takiego mi się nie podobało i nie popieram takiego czegoś. Poza tym co innego jest oddać mecz, żeby odpocząć, ale go KONTROLOWAĆ, a co innego zagrać tak jakby byli zbieraniną chłopków z ulicy.
Już sam nie wiem czy większy szacun dla Legii, czy większe potępienie dla Realu. A Ronaldo zamiast dwóch bramek to dwie asysty.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych