Moim zdaniem na pierwszy rzut oka widać na zdjęciu twarz, więc myslalam, że większość to zauważyła. Owszem, można powiedziec, że walnelam fochem, bo nie ukrywam, że tak sie zachowalam, ale chciałam po prostu napisać co mysle o komentarzach. Kiedy przeczytałam je pomyślałam, że może źle wszystko opisalam. Współczuję osobie, która kliknie w mój post i zamiast paranormalnych rozkmin zobaczy *****burze teraz zapytam się normalnie, wie może ktoś jak usunąć mój post i ewentualnie profil? Trzeba napisać do Administratora czy da sie samemu? (próbowałam, ale chyba nic z tego) z góry dzięki za odpowiedź
Dobrze, że już 1 września i autorka będzie miała mniej czasu na pierdoły w internetach. W ogóle jakoś tak troszkę smutno będzie, że cała dzieciarnia już nie będzie nas raczyć szczekającymi firankami i morderczym chlebakiem... a przynajmniej nie w takim stopniu jak w okresie wakacyjnym.
Autorko, spaliłaś się tym, że w pierwszym poście napisałaś, że wrzucasz tajemnicze zdjęcie z ogniska, a teraz, że fotka zrobiona była dla jaj. Jak Ci się nudzi, to idź pomóż rodzicom w czymś albo znajdź sobie jakieś zajęcie po szkole.
Ja uznaję cały temat za wakacyjną ściemę i jestem przekonany, że nic z tego co opisywałaś nie miało miejsca.
Po pierwsze liceum skończyłam dwa lata temu a moja szkoła zaczyna sie w połowie września więc teraz jestem gotowa na komentarz w stylu,ze zachowuje sie jak gowniar, w sumie możliwe, sama smialam się zawsze z kłótni na forum, troche hipokryta że mnie. Spokojnie, nie nudzę się, mam jeszcze prace do końca sezonu, obowiązków też mam sporo
Owszem zdjęcie było zrobione dla jaj a twarz została uchwycona przypadkiem jak wieszkosc zdjęć paranormalnych
Zapoznaj się z Regulaminem.
Alis
Użytkownik Alis edytował ten post 02.09.2016 - 13:37