Czego nie wykluczyłeś? Bo jak na razie, nawet w tym poście, zapierasz się rękami i nogami, że to co widzisz to nie manipulacja - to jakie jest w końcu Twoje zdanie, bo już się gubię...
Nie czujemy tematu, bo nie oglądaliśmy 20 odcinków tej amerykańskiej sieczki?
może własnie DLATEGO myślimy racjonalnie, bo nie daliśmy się wkręcić, tak jak Ty. Oglądając tego typu filmiki, wiesz czego się spodziewać i czekasz na to, a jak się to pojawia to już masz zakodowane, że to na pewno prawda i WOW DUCHY!
Nie, po prostu ta kamera nie uchwyciła takiej sekwencji ruchów. Coś wyjątkowego. Możesz założyć że akurat w tym odcinku chcieli podbić bębenek i zrobili fajną fabułe. Ale ja im ufam, ufam kamerze SLS i to co uchwyciła jest fascynujące. Nikt z was tego nie obalił w żaden sposób. Nie da się tego obalić. I uwierz mi - jestem twardym sceptykiem.
Ufasz im choć jeden z nich przyznał, ze jak producenci chcą to oszukują. Taki z ciebie twardy sceptyk, że do uwierzenia w ducha z programu rozrywkowego wystarczyła ci sama intuicja. Intuicja na zasadzie "bo tak i już". Faktycznie twardy sceptyk
Edit.: Z ciekawości zacząłem sobie oglądać odcinek specjalny z Rumunii (Interesuje się postacią Palownika) i w zasadzie do momentu szukania duchów wszystko było ok. Jednakże... Jak zeszli do ruin dworu hospodarów w Targoviste i pojawiło się hasło "sceptyków informujemy, że znajdujemy się głęboko pod ziemią i nie odbieramy sygnałów z zew. Nawet nie mamy tu kontaktu nawet z X (nie pamiętam imienia)" to buchnąłem śmiechem
Sam byłem tam w tym roku i te podziemia wcale nie są jakieś głęboko, a spokojnie mogłem tam odebrać telefon od ojca
Czyli jednak sygnały tam docierają. No ale łowcy wykorzystują ludzką niewiedzę. Wciskają byle kit, bo wiedzą, że i tak większość tego nie sprawdzi.
Gdzie ten mityczny wywiad? czytales komentarze pod artykułem. Goodwin zaprzeczyl wszystkiemu. I kto wciska kit. Wszystko - jestem twardym sceptykiem, ale to coś zupelnie innego.