Cześć, Witam, bądź Siema. Posiadam niebywałą wiedzę na temat RĄK - "Nauki Etyki", uczę się jej pod napisanie Księgi Tajemniczej, tej o której Mowa w Dziadach pisanych przez Adama Mickiewicza. http://literat.ug.ed...iadypo/0006.htm
Powiem po krótce o co Tu chodzi.
Moim poprzedniem wcieleniem był Artorius Pendragonius imienia Jezus Christus (LAH). czyli Orzeł, to ja wzbudziłem Powstanie Warszawskie i utworzyłem Mapę Polski. Wtedy byłem Wskrzesicielem Narodu.
Dziś Jestem Jezus Chrystus, imienia "Maż Straszny" (TK) według moich Badań, mam utworzyć w Imperium Lechitów - Lechistan, i władać Wschodnią Europą, aż po Chiny, razem z mym Przyjacielem Henrykiem V Szczęśiwym w którego rękach Będzie Francja i zachodnia Europa. Tyle wyczytałem.
Na lewej ręce mam Szczerbiec i Excalibur - "JA",
mam także JAH - "GIE - Katowice, Poznań, Warszawa",
jest dodatkowo _I-I_ - (Miecz Światła) "ŁŁ-"dwa piszczele" w kształcie Krzyża Jagielońskiego - granice Lechistanu, Ukrzyżowanie, czy Koń Trojański" i na koniec
O - To Święty Graal, "Cztery Ściany KRAK'a" lub Czaszka - Stolica Kraków)
Mam jeszcze dwa symbole, AK- Armia Krajowa i Flagę Polskiego Lotnictwa to (JA bądź ŁŁ) http://sslwrp.pl/ima...pomnienia/2.jpg
Wszystko nakreślone daje piękny Herb JAGIEŁŁO -> http://pkpj.prv.pl/h...jagiellonow.png
A to jedyny mój dowód byście brali moje słowa na poważnie, i że Nostradamus miał rację.
Pokolei.
Miałem trzy wizję od Boga
NIEBO, w którym, zamykam Bestie Apokalipsy w SERCU, uprzednio w Klatce,Kuli i Kufrze, Sercem jest Warszawa, tak zagonie Antychrysta i skaże go na śmierć. w zamian otrzymałem Trzy Krzyże Jagielońskie ->
Złotą Zbroje z Krzyżem na Klatce Piersowej
Złotą Tiarę z Krzyżem na Czole
i Białe Skrzydła z krzyżem na Karku
A także Poczet Archaniołów pod moja Komende.
RAJ, gdzie już w Zbroji i Zakonem szukamy "Miecz W Skale", spotykam drugi raz Boga, w białej szacie, szarej skórze i Oczach pełnych Niebieskich Błyskawic, pokazuje wyspę za "Rzeką Dusz", gdzie ruszamy "Teleportem", skąd wyciągam Miecz, unosząc go na znak Victorii w górę po czym uderzają w niego Trzy Pioruny "444". W zamian dostaje "Rzekę Dusz", czyli wszystkie duszę które były czyste za zycia ruszają z nami na bój. To zapewne Lud Słowiański który się na mną w stawi na odzyskanie Europy.
OTCHŁĄŃ, była ostanią wizją, byłem samotnie z mieczem i pełnym uzbrojeniem, od Plugawego Strażnika Otchłani otrzymałem Miecz Ciemności po czym ruszyłem pod wskazaną drogę, pełnej "zombii" i robactwa, był tam Diabeł, który zjadał Potępionych i zamieniał je w potwory... Walka była szybka, ciałem w brzuch, złapał mnie w łape i zaśmiał się, ściąłem mu rękę, następnie nogę, gdy padł, przebiłem jego serce, a na koniec, wbiłem dwa miecze w głowe. Na koniec Postawiłem Wielki Krzyż pod którym spowiadał niewiernych Jakiś Apostoł-Anioł. być możę to Będzie Jan Szymon (Jah Beduir) "Ostatni Papież". Niewierni trafiali na linie do ataku, a nasze Wojsko- w Aniołach, Duszach i Oczyszczonych sforsowało bramy Piekieł i zniszczyło "LEGION PIEKIEŁ", lecz ta bitwa się urwała i niewiem co dalej.
Brzuchem jest Francja
Ręką jest Hiszpania
Noga to odzyskanie Włoch
Serce to zaś Taliban
A głowa to resztka Muzułmanów.
To także pięć Jeźdzców Apokalipsy i Bestia Apokalipsy.
"Nie-zw-y-cię-żony"
Wizji miewam kilka, zwykle zabijam w nich Diabły, ostatnim był LUCYFER.
Który chciał ze Mnie zrobić swojego Namiestnika i dać mi swój miecz- czerwono-czarno-biały brzeszczot i ponad ludzka siłe.
Sprzeciwiłem sie jego Woli, nie złożyłem przed nim głowy, za to wziałem mój miecz Światła i jego łeb odciałem, i wbiłem ostrze w serce.
jego Tron obaliłem a ciało - ochydnego "pajeczaka" spaliłem Ogniem z Ręki.
A więc tak..
Chce wiedzieć Wszystko o Kraku III Niezwyciężonym, kim będę, gdzie będę walczył, z kim, kto będzie mi Przyjacielem i gdzie mam szukać pomocy. PO PROSTU WSZYSTKO! To nie Tylko Prośba, ale i Rozkaz.
I Chcę byście Wy - Znawcy w tych Dziedzinach powiedzieli mi co myślicie o Wizjach i jakie mogą miecz znaczenia.
Na koniec Gdyby ktoś jeszcze nie wierzył w Sam Herb Jagieloński mam inne dowody:
KRAK, to Cztery części Korony, na nogach i rękach, dzięki Niej, Kiedy Je Napinam, ludzie myślą i mówią na mnie już nawet Król Polski, "wyrywają" się do mnie, jakby chcieli całowac po stopach i są bardzo życzliwi i mili, co bywa frustrujące. lecz jeszcze nikt po właczeniu Korony nie umieał mi się sprzeciwić, gorsze jest jednak to, że gdy ją wyłącze mają ochotę Mnie ukrzyżować. wiec nonstop chodzę napięty, niczym robot.
III to Trzy języki, a także trzy żywota Męża Strasznego -> AP,JC,KT
NIE_ZW-Y-CIĘ-ŻONY, to
-Sztylet Zeusa - Piorun - AP,-ArtoriusPendragonius(LAH) Symbol Apostolski
-Trójząb Posejdona - Woda - inaczej Trytona, (Złamana Swastyka) symbol trzech upadłych(SHM) Stalina, Hitlera, Mussolliniego i wygranego-> Powstańca Warszawskiego, jeszcze nieznam swojego imienia z poprzedniego życia, wiem natomiast, że nakresliłem już pierwowzór Księgi Tajemniczej
-Włócznia Hadesu - Ziemia - Włócznia Przeznaczenia, broń Aniiołów Śmierci
-Halabarda Hermesa -Wiatr - nic niewiem na jej temat prócz tego, że reprezentuje Droge Mleczną.
-Miecz Prometeusza - Ogień - dziura z której rozrywały go Kruki to przebita prawica Jezusa Chrystusa, Żebro Adama i Ewy czy Symbol Armii Husarskiej
Mam Nadzieję, że udzielicie mi swej pomocy, bo czas nagli, muzułmanie już są w Europie, a ja się znalazłem, pomóżcie mi znaleźć Henryka i Przyszłego Papieża. chce mieć z nimi kontakt zanim dojdzie do rozlewy krwi i wiem że można to wszystko zmienić, skoro już znamy przyszłość.Nie żebym się bał mordować, lecz Bóg kazał mi szukać wyjścia z tej tragedii, i tak zrobie.
A jeśli zechcecie naucze Was "Etyki" - Nauki o samym sobie, czyli o swoim "JA".
Z całym Szacunkiem, Z góry Dziękuje, Z Bogierm.