Chyba właśnie o te pragnienia chodzi. Bo o ile jeszcze jestem w stanie zrozumieć człowieka, który urodził się facetem , ale czuje się kobietą (albo na odwrót) i robi sobie operację, zmienia płeć i temat jest zamknięty, to nie jestem w stanie zrozumieć kogoś, kto jest facetem, nocami przebiera się za babkę i każe na siebie mówić per "Pani", a za dnia ma żonę i 2 dzieci. Dla mnie to nie jest żadna odrębna płeć, tylko zboczenie, albo mówiąc eufemicznie - fetysz.
Nie.
Fetysz to uzyskanie satysfakcji seksualnej głównie lub wyłącznie w wyniku kontaktu z obiektem pobudzającym.
Czyli wszystko co nadmiernie nas podnieca. Mogą to być ubrania , różne gadżety , zabawki a ostatnio modne stały się buty i pończochy.
Fetyszyści to zazwyczaj osoby wpływowe , bardzo wykształcone i obyte. Zdarzają się nawet osoby publiczne i medialne. Fetysz jeszcze nikogo nie zabił a żeby spełnić swoje odmienności seksualne np. w samej Warszawie są do tego odpowiednie studia.
Osoba transseksualna - w dzień jest mężczyzną a w nocy przebiera się za kobietę, zazwyczaj jest Drag queen. I tu koniec. Tylko i wyłącznie w przystosowanych pubach okazuje swoją odmienność. Tutaj przez krótką chwilę jest szczęśliwy. Znam przypadki gdzie mężczyźni chodzą w garniturze i szpilkach do pracy. Zakładają je pod biurkiem choć na małą chwilę.
A co byś powiedział na taki przypadek jak u mnie w pracy ?
Był sobie Pan co ma dzieci i żonę. Poszedł pracować do pracy w ( xxx ) i poznał kolegę geja. Zakochali się w sobie. Z początku to ukrywali , żona pracowała również w tym zakładzie ale na inną zmianę. Zawsze układali grafik tak aby jedno czy drugie mogło odebrać dzieci z przedszkola. Rozwiódł się z żoną , miłość do niego zwyciężyła. Trauma dla żony podwójna która siedzi na mieszkaniu z ex mężem i jego nowym kochankiem. Sąd podzielił mieszkanie i oboje mają do niego prawo , żadne nie ma pieniędzy aby spłacić drugą osobę i tak żyją sobie w tym śmiesznym czworokącie. A żadne z rodziców nie pomyślało o biednych małych dzieciach.
Jestem homofobem ale nie przeszkadzają mi hermafrodyty, transy, geje , biseksualni czy lesbijki.
Wszystko jest dla ludzi jeśli mieści się w granicach rozsądku