Czy macie jakąś ulubioną grę ?.Jeżeli tak to jaką ?. Ja mam. Jest to
Napisano 21.10.2016 - 17:26
Czy macie jakąś ulubioną grę ?.Jeżeli tak to jaką ?. Ja mam. Jest to
Napisano 21.10.2016 - 22:24
Z takich rodzinnych to Eurobiznes czy Monopol, jak kto woli.
Z takich ulubionych to wszystkie logiczne, na czas i warcaby
A z takich na ekranie, to wyścigi samochodowe i nie tylko samochodowe
U mnie Eurobiznes z rodzinnych.
Z ulubionych PC to Farcry i wszystkie nowsze części oprócz drugiej, bo jakoś nie przypadła mi do gustu, a poza tym szachy i warcaby. Bywało, że grałem też w pokera, a także inne gry karciane, ale już większość zasad pozapominałem.
A z takich na ekranie to wyścigi jak najbardziej, ale fps'y bywają fajne i rpg'i też spoko.
Nie lubie metra, za to tak samo jak Sebastian polecam Stalkera, podobno robią drugą część. O i jeszcze CoD, zwłaszcza trochę starsze części. Swego czasu grało się też w twister, polecam.
Metro fajne właśnie zwłaszcza jedynka, bo druga część miała trochę przesadzoną fabułę, ale i tak graficznie i klimatycznie sztos.
fifa 15 na xboxa
Dawno nie grałem... Ostatnio w 09 jakieś 5 - 6 lat temu. Choć zagrałbym jeszcze, bo jest z kim.
Napisano 22.10.2016 - 00:06
No zapomniałam o kartach. Poker i Makao, w to się grało z kumplami ha ha ha
Podczas czarnej mszy to było czy w przerwie na kota graliście?
Ja to Poker lub nowocześnie seria Gothic/TES/Assassin's
Napisano 22.10.2016 - 08:49
Jeśli chodzi o stalkera nie liczyłbym na nowa odsłonę (kupa kasy została wyprowadzona i rozkradziona z kickstartera).Nie lubie metra, za to tak samo jak Sebastian polecam Stalkera, podobno robią drugą część. O i jeszcze CoD, zwłaszcza trochę starsze części. Swego czasu grało się też w twister, polecam.
Użytkownik kurado edytował ten post 22.10.2016 - 08:55
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych