Przebudziłam się dzisiaj w nocy, by iść do łazienki. Moja mama też się obudziła. Poszłam zrobić potrzebę a potem poszłam do kuchni napić się wody. W tym czasie moja mama udała się do łazienki i gdy wychodziła zawołała mnie, że czuje dziwny zapach gazu albo czegoś palącego, poszłam do niej no i zaczęłam wąchać i poczułam zapach siarki (mama nie wie jak pachnie siarka). Powiedziałam jej, że to własnie siarka, a ona odparła, że często czuje ten zapach, więc teraz chociaż wie co to jest. Ten zapach był tylko w jednym miejscu, jak zrobiłam krok do przodu lub do tyłu to go nie było. No ale nic, trochę się przestraszyłam, że się jakiś gaz ulatnia czy coś. Poszłam do pokoju spać dalej, mama też położyła się spać, ale wchodząc do pokoju znów poczułam siarkę, ale nie w jednym miejscu tylko w większej części pokoju, weszłam do łóżka ciągle czując zapach no ale położyłam się i dalej czułam ten zapach. Znów się przestraszyłam, że może coś się naprawdę pali, że się nie obudzę, bo jakiś pożar wybuchnie, czy się coś utlenia, nie wiedziałam zupełnie co robić, po straż przecież nie zadzwonię, bo może to nic takiego a postawie wszystkich na nogi, no nic. Wzięłam telefon i wpisałam w google hasło „zapach siarki w domu” pomyślałam, że może ktoś miał już ten problem i mnie uspokoi. Faktycznie osoby miały taki problem, ale przestraszyłam się, gdy zobaczyłam wszędzie hasła ,,demon’’. Nie wiedziałam nawet, że demony wytwarzają zapach siarki, chyba to byłoby ostatnie co mogłoby mi wpaść do głowy. Przestraszona odłożyłam telefon i poszłam spać myśląc o czymś innym. Co to mogło być? Czy to demon? Co prawda przychodzą do mojego domu duchy, ale to głównie do mojej babci (zmarły dziadek, syn i inne osoby). Słyszałam nieraz jak z nimi rozmawiała i na tym się kończyło. Ale demon? Co to może byś innego?
Użytkownik Patrycja1405 edytował ten post 23.10.2016 - 12:05