11.10.2014 wydarzyło się coś, co przyniosło koincydencję związaną z wyrazami z cząstką "Mil". Koincydencje przyniosło zdjęcie z Krecikiem. Był na nim napis: Agentur: WDR mediagroup licensing GmbH. GmbH to z niemieckiego "spółka z ograniczoną odpowiedzialnością" (Gesellschaft mit beschränkter Haftung). "Agentur" to raczej także niemieckie słowo.
Krecik czeski. Stolica Czech to Praga. Na zdjęciu pisze też "Zdenek Miler". Zdjęcie to pojawiło się w dwóch postach w wątku "Sąd Ostateczny" na forum aspi.net.pl. Posty te zostały napisane o 21:25 i 21:30, między pierwszym i ostatnim gwizdkiem (pierwszy pod koniec pierwszej połowy, drugi mniej więcej wtedy, kiedy sędzia po raz ostatni zagwizdał w pierwszej połowie) w meczu Polska - Niemcy rozgrywanym na Stadionie Narodowym w warszawskiej dzielnicy Praga-Południe. Do przerwy w meczu Polska - Niemcy było 0:0. Po przerwie Arkadiusz Milik i Sebastian Mila zdobyli po bramce i Polska wygrała 2:0
16.04.2018 spotkała mnie jedna z największych koincydencji w ostatnim czasie! Napisałem zdanie "Kot mruczy, a krowa muczy". Potem pisałem (na tej samej kartce, w jej dolnej części) o Grodnie i Kownie. Pojawiło się też słowo "krowno".
W koincydencji brało udział siedem słów:
1. Kot
2. Mruczy
3. Krowa
4. Muczy
5. Grodno
6. Kowno
7. Krowno
Słowo "krowno", które jest kluczowe dla koincydencji, ma oznaczać "odchody krowy". Krowa to słowo nr 3.
Słowo "Kot" po niemiecku znaczy "kał", a angielskie słowo "cow" oznaczające krowę wymawia się mniej więcej jako [kał]. 16.04.2018 wcześniej napisałem w zeszycie o Niemcach i pisałem też zdania po angielsku (jedno z nich to chyba: "When you see an apple, you just see an apple what you eat, but it is the whole process of making of the apple" czy jakieś podobne).
3.14 Nie nadużywaj emotikonów, kolorów, wielkich liter, pogrubień i innych dekoracji tekstu.
TheToxic