Urojenia nie powinny mieć tak usystematyzowanej struktury. Na "matematyczny przypadek" też to nie wygląda, bo prawdopodobieństwo tylu koincydencji na przestrzeni około 5 lat jawi się jako niskie, iluzoryczne. Idee odniesienia to raczej też nie są, bo mogą być zbyt logiczne. Biorę leki przeciwpsychotyczne takie jak sulpiryd i olanzapina i nie mają one żadnego wpływu na zjawisko "koincydencji"/urojeń/"zbiegów okoliczności"/idei odniesienia. Odkryłem kilka ciekawych zbiorów liczb dzięki tym zjawiskom, które zdają się mieć nieznaną oficjalnej nauce przyczynę.
"Podobne" zjawisko do mojego związane jest z domniemanymi liczbowymi, literowymi i naukowymi zależnościami w oryginalnym arabskim tekście Koranu. Wygląda to na działanie nieznanej nauce inteligencji. Dla muzułmanów za te zjawiska będzie odpowiadał nierzadko sam Allah, ale chrześcijanie mogą upatrywać w tym co najwyżej działania złych duchów, z kolei sceptycy mogą sądzić, że to "przypadek".
W poprzednim moim poście powinno być "downoladable content", nie "downloadable contact").
Koincydencja ze spotkaniem "Drogi John" ("Dear John") ma ciąg dalszy. W Fallout 4 jest lokacja nazwana po angielsku "Hugo's Hole". Nazwa ta kończy się na słowo "Hole", tak jak nazwa "Big Hole", jest w tej grze też wspomniana wcześniej lokacja "Big John's salvage", której nazwa zaczyna się na słowo "Big". I to w dodatku jest tu mowa o "Wielkim Johnie", co może przywodzić na myśl słowa "Legend of Big John".
Chyba 25.08.2019 wpisałem w Google frazę in search of a legend i w wynikach od razu pojawiło się zdjęcie czarnego lamparta (ang. black leopard). Zwierzę to to wielki kot (big cat). Wielki czarny kot. A na okładce magazynu "Kocia Łapka" był czarny kot, zaś we frazie, która przyniosła koincydencję związaną z chicken-kicken było słowo "Big" (duży, wielki)!
Tego samego dnia wpisałem też w Google frazę chicken-kicken. Był znowu link do filmu zatytułowanego "Legend of Big John", ale w pierwszym linku do tekstu (właściwie to w opisie tego linku) pojawiło się słowo "fable". A gra, z którą związek ma chicken-kicken, ma nazwę zaczynającą się właśnie od słowa "Fable"!