Natrafiłam na taki film z rzekomo pozaziemską istotą na filmie jest kilka zdjęć. Co o tym sądzicie to jakiś fotomontaż czy może to być prawdziwy kosmita??
Napisano 10.11.2016 - 11:27
Natrafiłam na taki film z rzekomo pozaziemską istotą na filmie jest kilka zdjęć. Co o tym sądzicie to jakiś fotomontaż czy może to być prawdziwy kosmita??
Napisano 10.11.2016 - 11:43
To koło prawdziwego kosmity nie stało Ktoś sobie po prostu jaja robi i nawet się nie postarał bo wstawki z tym "kosmitą" są przerażająco perfidne. Nie mówiąc już o zdjęciu tego "ufo".Zwykłe zaśmiecanie YT
Napisano 10.11.2016 - 11:44
faktycznie - strach człowieka może oblecieć jak ogląda te zdjęcia
Głównie z tego, powodu, że tak ordynarne i nieprofesjonalnie zrobione fotomontaże rzadko się obecnie widuje.
I to w każdym ich aspekcie. Począwszy od złego oświetlenia samej postaci, poprzez kompletny brak cieni przez nią rzucanych, a na złej wielkości na poszczególnych fotomontażach skończywszy.
Tego "latającego spodka" to z litości nawet nie skomentuję - bo to już dno kompletne.
A pisanie o tym, że tego "obcego" nie było widać podczas robienia zdjęć musiałoby świadczyć o tym, że wszyscy uczestnicy biwaku byli od samego początku nawaleni jak stodoła - ślepy by go zauważył.
Napisano 10.11.2016 - 12:03
Czyli wszystko jasne
Napisano 10.11.2016 - 14:38
Napisano 10.11.2016 - 15:01
Ja zrozumiałam tak że to coś nie było widoczne podczas jak zdjęcia były robione a dopiero później po nagraniu na komputer, tak jak były takie przypadki że było coś widoczne dopiero po wywołaniu zdjęć więc pomyślałam że o to chodzi w tym filmie. Niby są też kosmici i statki kosmiczne nie widoczne 'gołym okiem' ale może to po prostu ktoś tak kiedyś sobie wymyślił i niektórzy to powielają.
Napisano 10.11.2016 - 15:10
Napisano 10.11.2016 - 20:22
Nie znam się na tym czy coś jest fotomontażem dlatego dałam tutaj na forum dla oceny a że chyba wszyscy tu uważają że to jest nieprawdziwe to chyba macie rację.
Dziękuję wam za obszerne wyjaśnienia!
Ciężko wyłapać co jest prawdziwe w internecie a co nie jest bo często pozory mogą mylić jeśli nie było się świadkiem.
Napisano 10.11.2016 - 20:35
Nie znam się na tym czy coś jest fotomontażem dlatego dałam tutaj na forum dla oceny a że chyba wszyscy tu uważają że to jest nieprawdziwe to chyba macie rację.
Dziękuję wam za obszerne wyjaśnienia!
Ciężko wyłapać co jest prawdziwe w internecie a co nie jest bo często pozory mogą mylić jeśli nie było się świadkiem.
Nie no, serio? I naprawdę NIE DAŁO ci do myślenia, że nikt nigdy nie sfotografował kosmity a tu goście na jakimś biwaku zrobili jednemu 20 zdjęć i filmik jak startuje na swój statek matkę? Naprawdę nie widzisz, że ten ufok kompletnie nie pasuje do otoczenia, został wklejony? Bez jaj - nie trzeba się znać, żeby coś takiego poznać.
Napisano 10.11.2016 - 21:06
Napisano 10.11.2016 - 21:39
Jeśli byli niewidomi, tak jak sugeruje to Kronikarz i nie widzieli Ufoka, to ciekawe jakim cudem prowadzili auto A może to było tak, że pojechali z Ufokiem na biwak, a potem wykorzystali ziomka do zdjęć? KONFIDENCI!!!
A tak serio... Jak oglądałaś lub obejrzałabyś "Faceci w czerni", czy np "Obcy, 8 pasażer Nostromo" też uwierzyłabyś, że to prawda? Przecież w tym drugim filmie wszystko wyglądało tak prawdziwie
Napisano 10.11.2016 - 22:52
Ktoś oglądał ich kanał na YouTubie ?
Tam jest masa bezsensownych filmów jak ta z niby kaskaderskim wyczynem , a facet tylko siedzi na gałęzi którą ciągnie samochód.
No ale mi wyczyn kaskaderski
Ten film Madziu też pewnie autentyczny ?
Buehehehe
Użytkownik TheToxic edytował ten post 10.11.2016 - 23:06
Vortal Rzeczy Paranormalnych →
UFO i Obce Cywilizacje →
UFO i Obce Cywilizacje →
ufoAutor: agonia , 19.04.2024 ufo |
|
|
||
UFO i Obce Cywilizacje →
UFO i Obce Cywilizacje →
‘Jellyfish’ UAP - Nowe nagranie z IrakuAutor: Donte , 10.01.2024 uap, ufo, kosmici |
|
|
||
Dziwny Świat →
Niewyjaśnione Zjawiska →
Światła nocą KrakówAutor: JennyMandeville , 21.09.2023 światło, gwiazdy, dron, ufo |
|
|
||
UFO i Obce Cywilizacje →
Historia →
USA - Alarm UFO 1957Autor: Dressingblack , 24.05.2023 ufo |
|
|
||
UFO i Obce Cywilizacje →
Obserwacje Świat →
Niespodziewany widok nad wulkanem. Uważają, że to było UFOAutor: Staniq , 13.01.2023 UFO |
|
|
0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych