Użytkownik Medea_Aedem edytował ten post 23.11.2016 - 20:02
Napisano 23.11.2016 - 19:51
Użytkownik Medea_Aedem edytował ten post 23.11.2016 - 20:02
Napisano 23.11.2016 - 19:56
czy nie można po prostu od razu kasować i blokować takie konta? nowa rejestracja, pierwszy post w takim stylu od razu powinien być zdyskwalifikowany przez adminów, typowa prowokacja trola
Można to napisać na pw albo w raporcie.
Alis
Użytkownik Alis edytował ten post 23.11.2016 - 20:42
Napisano 23.11.2016 - 20:01
czy nie można po prostu od razu kasować i blokować takie konta? nowa rejestracja, pierwszy post w takim stylu od razu powinien być zdyskwalifikowany przez adminów, typowa prowokacja trola
Napisano 23.11.2016 - 20:11
Drogie dziecko, mój Wielki Koniec Objawił mi, że żadna z ciebie Kapłanka i przybyłaś tu w zupełnie innym celu niż to deklarujesz.
Zmartwię cię również, bo wcale nie jesteś pierwszą, a tym bardziej jedną z nielicznych (bo takich jak ty były tu już tłumy) która przybywa do nas ze swoimi wizjami.
Niemniej, jako że moja splugawiona dusza jest dziś wyjątkowo ukojona, nie będę się nad tobą znęcał pytaniami.
Niech Wielki Las będzie z tobą.
Użytkownik pishor edytował ten post 23.11.2016 - 20:12
Napisano 23.11.2016 - 20:24
Drogie dziecko, mój Wielki Koniec Objawił mi, że żadna z ciebie Kapłanka i przybyłaś tu w zupełnie innym celu niż to deklarujesz.
Zmartwię cię również, bo wcale nie jesteś pierwszą, a tym bardziej jedną z nielicznych (bo takich jak ty były tu już tłumy) która przybywa do nas ze swoimi wizjami.
Niemniej, jako że moja splugawiona dusza jest dziś wyjątkowo ukojona, nie będę się nad tobą znęcał pytaniami.
Niech Wielki Las będzie z tobą.
Napisano 23.11.2016 - 20:31
Każdy może sobie napisać, że jest wysłannikiem boga Jakiegośtam, który zaprowadzi nas Gdzieśtam.
Nie jesteś oryginalna, sorry.
Napisano 23.11.2016 - 20:32
Napisano 23.11.2016 - 20:37
Dobra. ja zaryzykuję. Wydaje mi się, że bardziej plugawej duszy tu nie ma. wobec tego chciała bym wiedzieć jaka przyszłość mnie czeka?...
Napisano 23.11.2016 - 20:44
Dobra. ja zaryzykuję. Wydaje mi się, że bardziej plugawej duszy tu nie ma. wobec tego chciała bym wiedzieć jaka przyszłość mnie czeka?...
Nie znam twoje przyszłości, każdy tworzy ją sam, a Boginii nie interweniuje w nią.
Napisano 23.11.2016 - 20:56
mój Wielki Koniec Objawił mi, że żadna z ciebie Kapłanka i przybyłaś tu w zupełnie innym celu niż to deklarujesz.
Bosze... pishor, rozmawiałeś ze Swoim Wielkim Końcem? Namalowałeś mu oczy, czy ma własne?
No żarcik taki, bo ja ze Swoim Wielkim Końcem nie rozmawiałem nigdy...
Medea_Aedem@ kto Cię z tego lasu wypuścił. Pani od polskiego nic nie zadała?
Napisano 23.11.2016 - 21:00
Łatwo oceniasz
Bo męczy mnie kolejny przekonany o tym, że posiadł jakąś tam wiedzę i łaskawie tu przybywa, żeby nauczać "drogie dzieci".
Ale okej - niech ci będzie.
Chciałaś pytań - proszę bardzo.
Pytanie pierwsze - kto uczynił cię kapłanką tej, jak jej tam, bogini? Byłaś na jakichś kursach doszkalających z urzędu pracy, czy może zapukali do ciebie Świadkowe tej bogini, a ty się skusiłaś, bo mieli fajne, kolorowe broszury?
Pytanie drugie - przed kim zdawałaś egzamin z tego swojego... kapłaństwa i czy masz jakiś dyplom albo certyfikat, który moglibyśmy obejrzeć. Bo wiesz, tak na słowo to nie bardzo.
Pytanie trzecie - co sprawiło, że postanowiłaś kapłanić właśnie tej bogini a nie na przykład jakiemuś Bogu Durszlakowi?
Pytanie czwarte - czy na tym kursie z kapłaństwa uczyli was, że jak się będziecie do innych zwracali per "drogie dzieci" to dzięki temu nabierzecie w ich oczach charyzmy? Jeśli tak, to powinnaś poprosić o zwrot kasy za tą lekcję - bo zrobili was w balona.
Pytanie piąte - kto to w ogóle jest ta twoja kapłanka i czy może ona coś konkretnego załatwić, bo przyznam się, że pierwszy raz o niej słyszę.
To tak na szybko, bo przyznam się, że pytań mam więcej i aż mnie skręca żeby je zadać.
Do dzieła kapłanko - czekam na obiecane odpowiedzi.
Tylko bardzo bym prosił - po kolei. Ad1, Ad2 itd - żeby nie robić bałaganu.
Bosze... pishor, rozmawiałeś ze Swoim Wielkim Końcem? Namalowałeś mu oczy, czy ma własne?
Staniq - to on ze mną gada non stop
Ale, że Cię nie zdziwiło, że on jest wielki? To miłe
Użytkownik pishor edytował ten post 23.11.2016 - 21:11
Napisano 23.11.2016 - 21:13
Bo męczy mnie kolejny przekonany o tym, że posiadł jakąś tam wiedzę i łaskawie tu przybywa, żeby nauczać "drogie dzieci".
Łatwo oceniasz
Ale okej - niech ci będzie.
Chciałaś pytań - proszę bardzo.
Pytanie pierwsze - kto uczynił cię kapłanką tej, jak jej tam, bogini? Byłaś na jakichś kursach doszkalających z urzędu pracy, czy może zapukali do ciebie Świadkowe tej bogini, a ty się skusiłaś, bo mieli fajne, kolorowe broszury?
Pytanie drugie - przed kim zdawałaś egzamin z tego swojego... kapłaństwa i czy masz jakiś dyplom albo certyfikat, który moglibyśmy obejrzeć. Bo wiesz, tak na słowo to nie bardzo.
Pytanie trzecie - co sprawiło, że postanowiłaś kapłanić właśnie tej bogini a nie na przykład jakiem Bogu Durszlakowi?
Pytanie czwarte - czy na tym kursie z kapłaństwa uczyli was, że jak sie będziecie do innych zwracali per "drogie dzieci" to dzięki temu nabierzecie w ich oczach charyzmy? Jeśli tak, to powinnaś poprosić o zwrot kasy za ta lekcję - bo zrobili was w balona.
Pytanie piąte - co to w ogóle jest ta twoja kapłanka i czy może ona coś konkretnego załatwić, bo przyznam sie, że pierwszy raz o niej słyszę.
To tak na szybko, bo przyznam się, że pytań mam więcej i aż mnie skręca żeby je zadać.
Do dzieła kapłanko - czekam na obiecane odpowiedzi.
Tylko bardzo bym prosił - po kolei. Ad1, Ad2 itd - żeby nie robić bałaganu.Staniq - to on ze mną gada non stopBosze... pishor, rozmawiałeś ze Swoim Wielkim Końcem? Namalowałeś mu oczy, czy ma własne?
Ale, że Cię nie zdziwiło, że on jest wielki? To miłe
0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych