Napisano 28.11.2016 - 22:36
Napisano 28.11.2016 - 22:43
W dniu wczorajszym mój narzeczony poszedł do kuchni umyć ręce poczym podczas mycia spojrzał w okno i ujrzał biała postać która ruchem ręki go wzywala. W dniu dzisiejszym wychodząc od siostry z domu zauważył bardzo jasna postać która przez niego przenikla i wbiegla do domu. Słyszymy tez dziwne rzeczy często u siostry mojego partnera. Jej pies piszczy na stół i zegar w kuchni, moja córka wczoraj płakała na zegar. Szwagierka dostała meble po kimś od jakieś fundacji czy to może być ich wina boimy się.
Zdjęcia, filmy, dokumentacja? Tutaj nikt nie wierzy w relacje
Napisano 28.11.2016 - 22:44
Gdybym miał narzeczoną to zamiast wypisywać o tej porze bzdury na forach zabawiałbym się z nią w sypialni.
Alis
Użytkownik Alis edytował ten post 29.11.2016 - 16:17
Napisano 28.11.2016 - 22:47
Napisano 28.11.2016 - 22:53
Zapewne ma, skoro jesteś niewierna uprawiasz seks częściej z różnymi partnerami. Być może on jako wierny bardzo to przeżywa i ma wzrokowe omamy z tego żalu i zgryzoty.
Alis
Użytkownik Alis edytował ten post 29.11.2016 - 16:19
Napisano 28.11.2016 - 22:56
Napisano 28.11.2016 - 22:57
Pełna zgoda. Też lubię trójkąty.Tylko jej nie zajedźcie.Miłej zabawy
Dobrze się bawisz? Mała przerwa od forum Ci nie zaszkodzi.
Alis
Użytkownik Alis edytował ten post 29.11.2016 - 16:24
Napisano 28.11.2016 - 23:27
W dniu wczorajszym mój narzeczony poszedł do kuchni umyć ręce poczym podczas mycia spojrzał w okno i ujrzał biała postać która ruchem ręki go wzywala.
Mogła to być Perfekcyjna Pani Domu, która w ten sposób dawała mu znak, że ręce się myje w łazience - nie w kuchni. Choć stawiam raczej na jego odbicie w szybie.
W dniu dzisiejszym wychodząc od siostry z domu zauważył bardzo jasna postać która przez niego przenikla i wbiegla do domu.
I? Ach - no tak. Przecież wyszedł już od siostry, więc nie mógł wiedzieć, kto i dlaczego wbiegł do domu - a przecież do głowy mu nie przyszło żeby tam wrócić i to sprawdzić. W końcu "jasne postacie" przenikają przez niego notorycznie.
Słyszymy tez dziwne rzeczy często u siostry mojego partnera.
To napięcie mnie zabije.
Jej pies piszczy na stół i zegar w kuchni, moja córka wczoraj płakała na zegar.
Mój pies piszczy na balkon. Znaczy - jak chce wyjść na balkon A córka - nie uwierzysz - też kiedyś płakała. Z tym, że nie na zegar.
Szwagierka dostała meble po kimś od jakieś fundacji czy to może być ich wina boimy się.
Zgroza. Te fundacje to naprawdę. Ale, z tego, co wiem już niedługo.
To nie bzdury. Nie wie co mamy robić, ja jestem osobą nie wierna on wierna czy to ma jakiś wplyw
Oczywiście - to nie bzdury. To kara boska za złamanie przykazania "nie cudzołóż".
Sugerowałbym trzy zdrowaśki, później piętnaście minut samobiczowania, kubeł zimnej wody na łeb, a na koniec - żeliwny pas cnoty. Powinno pomóc (choć nie od razu)
Widzę ze tu nikt nie poradzi musze czekać za odp od egzorcystki
To bardzo skomplikowany przypadek - tylko egzorcystka może sobie z nim poradzić. Jak ona nie da rady, to pomoże tylko xXxŁowcaDuchów69xXx - ale musi najpierw wrócić z urlopu.
nie rzycze sobie takich uwag
Ja sobie nie...RZycze wielu rzeczy. Między innymi takiego badziewia na forum jak to tutaj. Niestety - nadaremnie.
Napisano 29.11.2016 - 00:27
Widzę ze tu nikt nie poradzi musze czekać za odp od egzorcystkiJestem jego kobieta od 5 lat mamy dzieci i nie rzycze sobie takich uwag
Napisano 29.11.2016 - 09:46
Jestem sceptykiem i w takie cuda nie wierzę ale... powiedzmy, że coś się wydarzyło więc zapytam:
1. Czy zwidy były jednorazowe ?
2. Czy tylko widzi je Twój partner ?
3. Jak często występują omamy słuchowe ?
4. Czy dzwoniłaś już do egzorcysty ?
5. Jakiej wiary jesteście ?
Poza tym ośmieszyłaś się tym "rzyczeniem" jakby to Ferdek Kiepski powiedział "A to nie jest koncert życzeń". Kobieto ok boisz się bo coś stuknęło i puknęło tak? Twój partner ciężko pracuje? Na jakim piętrze mieszkacie? Co do tej mgły może to był obłok gęstego dymu papierosowego? I miło by było jakbyś nam tu pokazała jakiś dokument. Może być nawet nagrany dźwięk z tymi stukami na początek.
Napisano 04.02.2017 - 13:21
Jestem sceptykiem i w takie cuda nie wierzę ale... powiedzmy, że coś się wydarzyło więc zapytam:
1. Czy zwidy były jednorazowe ?
2. Czy tylko widzi je Twój partner ?
3. Jak często występują omamy słuchowe ?
4. Czy dzwoniłaś już do egzorcysty ?
5. Jakiej wiary jesteście ?
Poza tym ośmieszyłaś się tym "rzyczeniem" jakby to Ferdek Kiepski powiedział "A to nie jest koncert życzeń". Kobieto ok boisz się bo coś stuknęło i puknęło tak ? Twój partner ciężko pracuje? Na jakim piętrze mieszkacie? Co do tej mgły może to był obłok gęstego dymu papierosowego? I miło by było jakbyś nam tu pokazała jakiś dokument. Może być nawet nagrany dźwięk z tymi stukami na początek.
A ja nie jestem sceptykiem przynajmniej nie w tym temacie. W moim domu również straszy, kilkakrotnie widziałam "coś". Zresztą nie ja jedna. Wszyscy członkowie rodziny, nawet goście nocujący w naszym domu, mieli wątpliwą przyjemność doświadczenia aktywności tego czegoś. Z reguły jest to nieszkodliwe, Ale była równiez sytuacja niebezpieczna, kiedy moja przyjaciolka nocując u mnie w domu na piętrze, wyleciała przez okno... .Twierdziła potem, ze to ja ją wołałam i ciągnęłam za reke. Żądasz dowodów. Bardzo trudno je zdobyc. Zdjęcia? Nagrania? skąd? To wszystko zawsze dzieje się nagle i bardzo krótko. Pozdrawiam
Napisano 04.02.2017 - 14:03
(...) W moim domu również straszy, kilkakrotnie widziałam "coś". Zresztą nie ja jedna. Wszyscy członkowie rodziny, nawet goście nocujący w naszym domu, mieli wątpliwą przyjemność doświadczenia aktywności tego czegoś. (...) Żądasz dowodów. Bardzo trudno je zdobyc. Zdjęcia? Nagrania? skąd? To wszystko zawsze dzieje się nagle i bardzo krótko.
Jeżeli Ty, Twoja rodzina i goście widzieliście to coś kilka razy i piszesz tak po prostu, że u Ciebie w domu straszy, to chyba zdążyliście się, jak sądzę, oswoić z tą sytuacją i nie jest już to coś niespodziewane i nieoczekiwane, dlatego argumentacja, że dowody trudno zdobyć i pytanie o to skąd wziąć nagrania, jest nie trafiona i nieprzekonująca, a dodatkowo świadczy jedynie o tym, kolokwialnie mówiąc, że ściemniasz.
Powołujesz się na osoby z którymi nikt z tego forum nigdy nie porozmawia, czyli nie zweryfikuje Twojej opowieści. Powiedzmy że to sprytne
Żądasz dowodów. Bardzo trudno je zdobyc. Zdjęcia? Nagrania? skąd?
Zdjęcia robi aparat, a nagrania np kamera albo telefon. Najprościej będzie wykorzystać te urządzenia. Rozumiem, że mogłaś nie wiedzieć
Zresztą nie ja jedna. Wszyscy członkowie rodziny, nawet goście nocujący w naszym domu, mieli wątpliwą przyjemność doświadczenia aktywności tego czegoś.
Jak się objawia aktywność tego 'cosia'?
Vortal Rzeczy Paranormalnych →
Życie Po Śmierci →
Nasze Historie →
Co to było ?Autor: YoungCzesio , 04.11.2018 Duch, Demon, Paranormalne |
|
|
||
Życie Po Śmierci →
Zdjęcia →
Zobaczyłem ruch, zrobiłem zdjęcia, co to?Autor: Cuksik , 10.01.2018 Demon, Duch, Nawiedzanie i 4 więcej |
|
|
||
Życie Po Śmierci →
Nasze Historie →
Niemy świadekAutor: rias , 23.11.2017 duch zjawa |
|
|
||
Po godzinach →
Grafika i Fotografika →
Fotografia →
InSekt - zbiór pracAutor: inSekt , 25.07.2017 Rytuał, Jaskółczych i 7 więcej |
|
|
||
Życie Po Śmierci →
Nasze Historie →
duch czy demon? szukam pomocyAutor: emilia1992 , 02.11.2016 duch, demon, wywoływanieduchód i 2 więcej |
|
|
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych