Skocz do zawartości

Zdjęcie

Telekineza krok po kroku...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
180 odpowiedzi w tym temacie

KrwawyMarian.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jest taki filmik na yt ,, telekineza i lewitacja'' lub ,, lewitacja i telekineza'' jakos tak, polecam zobaczenie go
  • 0

TakiKtos.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Okej, dzięki ;)
  • 0

Vaqowsky.
  • Tematów: 12
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

czekam na jakieś wasze nagranie udowadniające wasza telekinezę. Prosze was nagrajcie coś, bo nie wiem czy mam się śmiać czy brać was na poważnie.
  • 0

KrwawyMarian.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Powiem wam coś, wierzę w telekineze, ale kończę z nią, długo mi zajmie nauka jej, a może nawet wcale się jej nie naucze. Ja z tym kończę, mam życie do przeżycia ze znajomymi i rodziną :) , nie będę marnował części swojego życia na jakąś tk.
  • 0

Vaqowsky.
  • Tematów: 12
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

no widze, ze nikt przez tydzień nie dał rady nagrać swojej telekinezy . I tak upada wasz mit telekinetyczny. Tyle z mojej strony.
  • 0

samotnyy.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

mam pytanie czy możliwe byłoby tak manewrować różnymi przedmiotami (np jak "magneto" z serii filmów "x-men")?

• 0

Stalmi.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

mam pytanie czy możliwe byłoby tak manewrować różnymi przedmiotami (np jak "magneto" z serii filmów "x-men")?

Tak, ale bez różdżki się nie obejdzie. Chłopie, weź Ty się przez chwilę zastanów, zanim coś napiszesz... W ogóle przecież ten cały temat to jest jakaś parodia. Te wszystkie wiatraczki itp. Przecież wystarczy minimalny podmuch wiatru, albo jakieś mało wyczuwalne drgnięcie stołu i wiatraczek się poruszy, a wy się jaracie, że to dzięki wam. Litości.

Użytkownik Stalmi edytował ten post 31.03.2014 - 17:42

• 1

#83 Gość_c✪nvers

Gość_c✪nvers.

Napisano

Słoik nad wiatraczkiem nie jednemu wszystko wyjaśnił :D

• 0

Abominacja.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

"Tylko ci z nas mogą zrozumieć, co jedli z nami z jednej miski", jak mawiał pewien znany pisarz. Dlatego to nie wątek jest śmieszny, tylko udzielający się w nim idioci, którym wydaje się, że skoro sami pewnych doświadczeń nie mają, to nikt ich nie ma. A każdy, kto opanował w jakimś stopniu PK wie lub czuje, dlaczego prezentacja efektów osobom niedowierzającym jest trudna do wykonania.

PS. Ciekawe, co panowie niedowiarkowie sądzą na temat zależności wyników doświadczeń kwantownych pd nastawienia badaczy, i to pomimo podwójnie ślepej próby.

• 0

Zaciekawiony.
  • Tematów: 85
  • Artykułów: 4
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

A może jakiś konkret co do tego nastawienia? Bo poza plotkami że badaczom wychodzą takie wyniki jakich oczekiwali, nie znalazłem o tym nic konkretnego.

• 0

Abominacja.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Poszukaj sobie głębiej, to znajdziesz, mnie osobiście totalnie nie zależy na edukowaniu gadających małpek. Zresztą i tak warunkiem edukacji jest wola osoby zainteresowanej.

• 0

Zaciekawiony.
  • Tematów: 85
  • Artykułów: 4
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Bo tak na prawdę poza plotkami i nie zrozumieniem mechaniki kwantowej, żadnego takiego "wpływania umysłem na materię" nie obserwowano.

• 1

Abominacja.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tak, zwłaszcza Bohm i Pauli nie znali fizyki.

• 0

Wszystko.
  • Tematów: 74
  • Artykułów: 1
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

1. Nie ma osób potrafiących telekinezę i nikt tego nie opanował. A z fizyką kwantową sobie odpuść, bo nie wiesz o czym pisze. Pewnie naoglądałeś się jakiś filmików z youtube.
  • 2

Abominacja.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jak na znawcę fizyki kwantowej, słabo u ciebie z opanowaniem dużego kwantyfikatora.

Coś mi się post nie chce wyedytować. Chciałem dopisać jeszcze, że przy twoim poziomie opanowania mowy ojczystej można zwątpić też w zdolność opanowania pierwszorocznej algebry liniowej. :)

Użytkownik Abominacja edytował ten post 01.04.2014 - 16:48

• -1

Użytkownicy przeglądający ten temat: 5

0 użytkowników, 5 gości oraz 0 użytkowników anonimowych