ach, no tak, obserwowałeś wiele razy telekinezę i masz też kontakty z cienistymi ludźmi http://www.paranorma...nisci/?p=598013
Masz ciekawe życie.Niech ci ludzie co potrafią tk zgłoszą się do Randiego po milion dolców najwyższa pora.
Napisano 01.04.2014 - 19:57
ach, no tak, obserwowałeś wiele razy telekinezę i masz też kontakty z cienistymi ludźmi http://www.paranorma...nisci/?p=598013
Masz ciekawe życie.Niech ci ludzie co potrafią tk zgłoszą się do Randiego po milion dolców najwyższa pora.
Napisano 02.04.2014 - 05:52
A prąd elektryczny zapewne zaczął istnieć w XVIII wieku, wcześniej nie miał prawa działać. A grawitacja?
Wyobrażam sobie was wśród tych ludzi, którzy rechotali na widok braci Wright, Koperanika wytykali palcami i lobbowali za próbą stracenia Galileusza. Dokładnie tacy jesteście. Na szczęście teraz nie macie już zbyt wielkich możliwości przeszkadzać mądrzejszym od siebie, najwyżej naskrobiecie coś w internecie i z dumą zwalicie sobie gruchę czytając Dawkinsa. Way to go!
Napisano 02.04.2014 - 12:20
A każdy, kto opanował w jakimś stopniu PK wie lub czuje, dlaczego prezentacja efektów osobom niedowierzającym jest trudna do wykonania.
Jeżeli telekineza byłaby możliwa to większość ludzi już by o tym wiedziała na YT byłoby pełno filmów a w wiadomościach byłoby super głośno o tym, naukowcy zaś jednoznacznie zachwycaliby się tym zjawiskiem.
Aktualnie nic takiego nie ma. Daj mi argumenty, przykłady, pokaż film, skoro byłeś świadkiem tak wielu tych..TK czy jak to tam nazywasz , nagraj to i wstaw tu na forum. Ale nie komórką, tylko kamerą HD.
Nie wyobrażaj sobie i nie obrażaj tutaj użytkowników bo zwyczajnie czytając twoje posty mogę wywnioskować że skoro my nie jesteśmy do tego przekonani to wypada nas obrażać (na pewno przekonamy się do telekinezy w ten sposób.)Odpuść sobie komentarze typu" nie ma co pisać bo i tak nie uwierzycie" albo "głupich nie da się oświecić". Próbujesz być inteligentny ale póki co odnosisz odwrotny skutek. Zamiast prowadzić inteligentną konwersację i podać jakieś argumenty to kompletnie nic nie wnosisz prócz spamu.
Podobnie jak inne zjawiska parapsychologiczne, anomalna perturbacja oraz badania i eksperymenty psychokinetyczne nie są, generalnie rzecz biorąc, uznawane przez naukę głównego nurtu. Według opinii przedstawicieli tej ostatniej nie istnieje ani jeden rzetelny dowód na ich istnienie
Takie tam z Wiki.
Alessandro Volta wynalazł w 1799r. pierwsze źródło prądu. Uczynił to rozdzielając kawałkami papieru przesyconymi chlorkiem sodu ,płytki miedziane i cynkowe, które były ułożone na przemian. Połączył druty z jednym końcem stosu płytki miedzianej i cynkowej na drugim końcu stosu.Później zetknął końce drutów i w ten sposób przepłynął prąd elektryczny .
Co do grawitacji to 1642 roku żył Isac Newton. Spójrz na daty kiedy udowodniono te zjawiska. I napisz mi czemu zjawisko telekinezy pojawiło się dopiero gdy był szał na Iluzjonistów i występy Magików a także kiedy można było montować pierwsze filmy z zastosowaniem grafiki komputerowej. Jakoś w renesansie czy średniowieczu nie udokumentowano żadnych tego typu...przypadków telekinezy, a skoro tak wiele osób może stosować tk to powinna być powszechna ..a nie jest.
A co do błędu ortograficznego u Wszystko. Bez jaj chłopie, ty nie masz czego się czepiać? Co w ten sposób chcesz osiongnonć
Użytkownik Cascco edytował ten post 02.04.2014 - 12:29
Napisano 02.04.2014 - 16:57
Użytkownik Wszystko edytował ten post 02.04.2014 - 17:08
Napisano 02.04.2014 - 17:11
Ja przez długi okres ćwiczyłam telekinezę. Niestety bez efektów. Nie chcę nikogo zniechęcać. Może po prostu nie potrafię się skoncentrować.
Napisano 29.06.2014 - 18:08
Ludzie gdyby TELEKINEZA i PSI BALLE istniały naprawdę to by było pełno nagrań z tymi zjawiskami.
A nie ma.
Napisano 17.11.2014 - 17:26
Mój pradziad parał się z telekinezą. Potrafił ciskać siłą umysłu kuflami o ścianę. Był alkoholikiem, razu pewnego wrócił pijany do domu, ale drzwi były zamknięte od wewnątrz na zasuwę. Świadkowie mówili, że pradziad siłą umysłu rozłupał drzwi na drobne wiury, wszedł do domu i zażądał satysfakcji.
Kronikarz
Napisano 03.06.2015 - 16:48
Skupiałam się na kartce ok. 7 min i nagle nauważyłam że kartka się podnosi (zaledwie centymetr) ale poczułam coś dziwnego... jakby wszystko w polu mojego widzenia rozszczepiało się, słyszałam dudnienie, przestraszyłam się i od razu odwróciłam głowę i zamknęłam oczy. Ktoś może miał podobnie?
Napisano 04.06.2015 - 07:13
Skupiałam się na kartce ok. 7 min i nagle nauważyłam że kartka się podnosi (zaledwie centymetr) ale poczułam coś dziwnego... jakby wszystko w polu mojego widzenia rozszczepiało się, słyszałam dudnienie, przestraszyłam się i od razu odwróciłam głowę i zamknęłam oczy. Ktoś może miał podobnie?
Postaraj się następnym razem i nagraj ćwiczenie nawet gdyby to miało być nagranie tylko dla Ciebie, będziesz mógł wówczas potwierdzić lub zaprzeczyć na przykład sugestii @Wszystko.
Napisano 14.06.2015 - 08:31
Użytkownik OneNight edytował ten post 14.06.2015 - 08:36
Napisano 17.06.2015 - 19:43
Udało mi się z mikro - TK
Z 51 kart ostatnią wyciągnąłem tę wybraną.
Już trzeci raz wyszło mi koło 50.
I co na to nasi sceptycy nie otwarci na nowe doświatczenia?
1 użytkowników, 9 gości oraz 0 użytkowników anonimowych