Dawaj filmik, a nie bajdurzysz.
Napisano 17.06.2015 - 20:58
Udało mi się z mikro - TK
Z 51 kart ostatnią wyciągnąłem tę wybraną.
Już trzeci raz wyszło mi koło 50.
I co na to nasi sceptycy nie otwarci na nowe doświatczenia?
Przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś i zastanów się dwa razy następnym razem. I co z tego, że to napisałeś? Jakiś dowód masz czy tylko słowa? Zorganizuj spotkanie na którym nam pokażesz swoje umiejętności a my będziemy je testować.
Napisano 18.06.2015 - 08:24
Przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś i zastanów się dwa razy następnym razem. I co z tego, że to napisałeś? Jakiś dowód masz czy tylko słowa? Zorganizuj spotkanie na którym nam pokażesz swoje umiejętności a my będziemy je testować.
Nie uważasz że zabrzmiało to arogancko?
Użytkownik Aidil edytował ten post 18.06.2015 - 08:40
Napisano 18.06.2015 - 10:29
Nie uważasz że zabrzmiało to arogancko?
A niby czemu miałoby to tak zabrzmieć? Jakby Ci ktoś powiedział, że potrafi latać, to chciałabyś zobaczyć filmik z Jutuba, z możliwością dowolnej przeróbki czy obejrzeć takie cudo na żywo z możliwością zbadania w jakikolwiek sposób?
Pisać, to sobie można wszystko i na każdy temat. Na razie to zaśmiecanie forum, bo on pisze w 5 tematach ciągle to samo, nie poparte niczym. Więc niech nam to udowodni.
Napisano 18.06.2015 - 13:26
No dobra: zamykam się.
Nie masz nic do dodania - nie pisz.
I dlaczego się zamykasz, zamiast nas przekonać?? Zorganizuj spotkanie, sprawdzimy Twoje zdolności
Jeśli nie chcesz, to rozumiem, że przybyłeś tu trollować i prowokować, tak?
Kronikarz
Napisano 18.06.2015 - 15:08
Napisano 18.06.2015 - 18:54
No to mam wrzucić filmik jak nie udaje mi się niczego przesunąć i wtedy to będzie dowód na nie? Ok. Ja czekam, aż w końcu ktoś wrzuci cokolwiek co potwierdzi jego słowa bo tylko na słowach się kończy.
La; wrzucisz filmik na którym pokazujesz że Ci nic nie wychodzi możne oznaczać tylko i wyłącznie to że Tobie nic nie wyszło.
Napisano 18.06.2015 - 19:05
Oczywiście nikomu to by się nie udało bo telekineza to ściema. Chyba że Ty Aidil umiesz kręcić wiatrakiem i przesuwać przedmioty i zapewne nam pokażesz jak to robisz.
No to mam wrzucić filmik jak nie udaje mi się niczego przesunąć i wtedy to będzie dowód na nie?
Ostrze, to dobre
Użytkownik Sebastian. edytował ten post 18.06.2015 - 19:07
0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych