* W odróżnieniu od przeważającej większości życzeń noworocznych pojawiających się w mediach różnego rodzaju, życzenia od serwisu paranormalne.pl obejmują cały rok 2017, a nie tylko 1 stycznia (Nowy Rok) -- prosimy docenić ten fakt
Napisano 23.12.2016 - 11:17
A ja zycze Wam jeszcze więcej moderatorów, ktorzy wystraszyli z forum zwyklych uzytkownikow. W koncu Wasza przewaga liczebna jest większa, oby tak dalej.
Napisano 23.12.2016 - 11:48
W koncu Wasza przewaga liczebna jest większa
Przewaga w sumie oznacza górowanie nad kimś / czymś, więc już z natury rzeczy, przewaga liczebna oznacza większą liczbę kogoś / czegoś.
Choć nie wiem jak tą przewagę obliczyłeś, bo modów można policzyć na palcach jednej ręki, a kciuk i tak zostaje niewykorzystany.
No ale to nie temat do takich rozważań, bo założony jest do zamieszczania życzeń z okazji nadchodzących świąt.
Tak więc - Zdrowych, Spokojnych i Sytych Świąt wszystkim życzę - w rodzinnym gronie spędzanych.
Pięknej choinki, wypasionych prezentów i karpia, co mułem nie wali.
A tym, co nie ślubowali zachowań abstynenckich - żeby im pan Jezusek bosą stópką po gardle przeszedł.
Nawet, jeśli będzie to stópka w kolorze rudym, o smaku jęczmiennym (ble...)
Wszystkiego dobrego.
Użytkownik pishor edytował ten post 23.12.2016 - 16:39
Napisano 23.12.2016 - 13:39
Ja również, wszystkim forumowiczom życzę, wesołych Świąt Bożego Narodzenia,
Z radością w sercu przesyłam Wam najserdeczniejsze życzenia,
Aby wigilijna noc obudziła w was to, co dobre i stłumiła całe zło,
By pierwsza gwiazdka na niebie swym blaskiem rozświetliła mrok
By kolędy w rodzinnym gronie, zjednoczyły Wasze serca w miłości,
By na twarzach każdego z Was w imię radości, uśmiech zagościł.
Endinajla
Użytkownik Endinajla edytował ten post 23.12.2016 - 13:52
Napisano 23.12.2016 - 19:07
Ja również życzę wszystkim wesołych świąt. Niech ten czas upłynie w miłym rodzinnym gronie... Nigdy nie potrafiłem składać życzeń, więc dużo szczęścia zdrowia i pomyślności.
Życzę także lepszej choinki niż moja, bo tak to jest gdy cię wyślą po choinkę a ty połasisz się na promocję karp 13.00zł + rabat na choinkę 50%.
[attachment=4494:15672842_398478663828348_3225047367305046455_n.jpg]
Napisano 23.12.2016 - 20:24
Tak, 13zł za sztukę karpia. Akurat na karpiu dobry interes zrobiłem bo waży 8 kilo a na innych stoiskach sprzedawany był na wagę ok. 14zł-15zł za kilo. Dziwne było to, że nikt po za mną nie zwęszył tego interesu i tylko ja stałem w kolejce przy tym stoisku. Cóż, ludzie nie wiedzą co to znaczy robić dobry biznes.
Jeśli chodzi o choinkę to przynajmniej mam z niej jeden pożytek. Gdy trzaskam drzwiami to mi się szafka otwiera, a że mojej choince gałązek nie brakuje to sobie gałęzią podpieram drzwiczki od szafki
Dobra wracajmy do życzeń
Użytkownik Sebastian. edytował ten post 23.12.2016 - 20:25
Napisano 23.12.2016 - 20:24
Zdrowia, szczęścia, pomarańczy, niech wam kasiora w kieszeni tańczy.
I pozwolę sobie załączyć taką "Kolendę" na miarę naszych, jak że ciekawych czasów.
(wchodzisz na własną odpowiedzialność, nie chcę nikogo urazić)
https://www.youtube....h?v=raerE_zUfCA
Użytkownik Panjuzek edytował ten post 23.12.2016 - 20:24
Napisano 23.12.2016 - 20:46
@Wszystko
Dwa razy
1. To żaden wonsz - wonsz inaczej wygląda. To karp z promocji.
2. Prezentów nie przynosi "boża dziecina" - ona je dostaje. Złoto, kadzidło i to trzecie (co nikt nie wie co to jest). Prezenty przynosi ten ten gość z brodą - choć niektórym gołowąs ze skrzydłami.
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych