Napisano 21.01.2017 - 20:02
Napisano 21.01.2017 - 20:14
O dziekiPoszukaj użytkownika @Urgon on jest forumowym piromantą i ogarnia te tematy.
Napisano 21.01.2017 - 20:30
Umiem takie podstawy.http://www.paranorma...-krok-po-kroku/
Poczytaj, żebyś nie tracił życia na pierdoły
Napisano 21.01.2017 - 20:39
Nie ma psi balli, bo nie ma energii psi, to jest wymysł. Pomyśl sobie, jak to możliwe że ty widzisz tą energię, potrafisz ją uformować w kulkę i poczuć, a jeszcze nikomu nie udało się jej wykryć.
Aha, jeśli poruszasz tylko wiatrakiem, to jesteś na początkującym etapie, ja poruszam cięższymi przedmiotami.
Napisano 21.01.2017 - 21:04
Chyba mi nie pomozePoszukaj użytkownika @Urgon on jest forumowym piromantą i ogarnia te tematy.
AhaRaczej chodzi mi o tekst: "telekineza nie istnieje, podobnie jak psi balle". A Ty żadnego niewidzialnego psi balla nie stworzyłeś - tylko Ci się wydawało
Napisano 21.01.2017 - 21:51
Chyba mi nie pomozePoszukaj użytkownika @Urgon on jest forumowym piromantą i ogarnia te tematy.
On w to nie wierz
On kłamie! nie wspominał ci nic o kręgach wtajemniczenia? Jako początkującemu ciężko będzie ci zdobyć jego zaufanie, energia PSI to wielka moc i odpowiedzialność, @Urgon o tym wie i nie może tej wiedzy przekazywać byle komu. A @Kronikarza i @Wszystko nie słuchaj to jego przyboczni padawani. Oni wraz z @Urgonem strzegą tej samej wiedzy tajemnej. Zapytaj u @D.K ona ma na nich duży wpływ może się za ciebie wstawić u @Urgona, w końcu ona jest tu naczelnym palladynem.
Dobra koniec internetu na dzisiaj...
Napisano 21.01.2017 - 21:53
Cholera myslalem ze chociaz na tym forum spotkam sie ze zrozumieniemOn kłamie! nie wspominał ci nic o kręgach wtajemniczenia? Jako początkującemu ciężko będzie ci zdobyć jego zaufanie, energia PSI to wielka moc i odpowiedzialność, @Urgon o tym wie i nie może tej wiedzy przekazywać byle komu. A @Kronikarza i @Wszystko nie słuchaj to jego przyboczni padawani. Oni wraz z @Urgonem strzegą tej samej wiedzy tajemnej. Zapytaj u @D.K ona ma na nich duży wpływ może się za ciebie wstawić u @Urgona, w końcu ona jest tu naczelnym palladynem.
On w to nie wierz
Dobra koniec internetu na dzisiaj...
Napisano 21.01.2017 - 22:06
Cholera myslalem ze chociaz na tym forum spotkam sie ze zrozumieniem
Po co to forum istnieje skoro zrzesza samych sceptykow?
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Ale jaki problem przekonac sceptyka, skoro masz moce tajemne? Pyk pyk i nie ma sceptyka. Czy może nie masz jednak?
Forum istnieje po to, żeby się wypowiadać, a także doradzać i eliminować ściemy oraz obalać bzdurne teorie. Na razie ma się dobrze i działa jak należy
Napisano 21.01.2017 - 22:18
@Miguerim
Nie zniechęcaj się tylko nagraj filmik jak użytkownik Wszystko i pozamykasz nam buzię, pisząc nam mam na myśli sceptyków.
Zachęć do rozmowy, pokaż dowody i rozkręcaj temat w końcu to Twój wątek.
EDIT
Wszystko jakie Ty masz delikatnie dłonie
Użytkownik TheToxic edytował ten post 21.01.2017 - 22:19
Napisano 21.01.2017 - 23:27
Wiesz, Miguerim, wszystko zależy od tego czego szukasz. Jeśli szukasz prawdy na temat "zjawiska" telekinezy - to ją tutaj możesz odnaleźć bez problemu. Jeśli zaś szukasz jedynie grona osób, którzy będą Ci przyklaskiwać i zapewniać, że masz jakieś nadzwyczajne moce - no to chyba nie znajdziesz ich tu zbyt wielu.
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych