No nie wiem dla mnie to jest dziwne skoro zdjecie bylo robione o 2:59
Jaki przedmiot przypomina ci ludzka twarz?
a to godzina
Napisano 31.01.2017 - 21:16
Dokładnie.
Okno uchylne jest pod kątem i odbija w nim coś co leżało na podłodze. Mało tego, że na podłodze to światło sufitowe bezpośrednio padało na dany przedmiot.
Moim zdaniem może to być piłka która z dala w ciemnym oknie plus jakiś paproch czarny na niej dał obraz starszego jegomościa.
Napisano 31.01.2017 - 21:21
zrób zdjęcie z tej samej perspektywy. na odbicie z podłogi nie wygląda mi, rozwiejesz wątpliwości czy czegoś za tym oknem nie ma zamontowanego. kolejna pomocna fota, to była by fotka z okna na teren i na to co za oknem. generalnie trudno wierzyć w ducha - ale skoro już temat założyłeś, to zapodaj te fotki.
Napisano 31.01.2017 - 21:33
Napisano 01.02.2017 - 00:40
Przecie to odbicie prezydenta usa, bląd włosy - pasuje. . A tak na poważnie troche zamazane zdjęcie, moim zdaniem coś się odbija za oknem może zdjęcie w dzień nam da rozwiązanie?, nieraz na dachu są jakies ujscia wentylacyjne i daszek oświetlony przez światło z pokoju ?
Napisano 01.02.2017 - 07:16
Ja nie wiem, czemu dotąd tego nie zauważyliście ...chłopy. Toż to piękna, jędrna pierś (lewa) jakiejś pani w głębi mieszkania.
Napisano 01.02.2017 - 08:33
No i to jest właśnie to, o czym pisałem wyżej. Każdy widzi coś tam innego, zaczynają się śmieszki heheszki - bo temat nie jest poważny. Coś leżało na podłodze, autor może nawet tego nie pamiętać, bo była 3 w nocy - piłka, ciuchy - cokolwiek, co potem zgarnął do szafy czy innego schowka. Później przeglądał fotki i nagle DUCH DZIADKA w oknie. Moim zdaniem, nie ma co tego ciągnąć - autor widzi dziadka, i nie daje się przekonać. Temat do zamknięcia, bo zaraz będzie wysyp podobnych wypowiedzi jak wyżej.
Napisano 01.02.2017 - 08:44
Pierwsze moje skojarzenie- księżyc za oknem. Zdjęcie robione w nocy, w oknie widać księżyc.
Napisano 01.02.2017 - 10:40
Ja też widzę pana w okularach! Może to jednak duch? Tylko dlaczego zaglądałby akurat z dachu do pokoju? Duchy też chyba nie pokazują się z przypadku... Dowiedz się więcej o historii domu, ewentualnie tego, co znajdowało się tam zanim dom powstał. Może w ten sposób uda się odpowiedzieć na pytanie o postać ze zdjęcia?
Napisano 01.02.2017 - 11:23
Taa, nakręcajcie go bardziej...widzisz dziadka w okularach, bo o tym jest temat. Jakby był o niebieskim wielorybie, to byś tam widziała takowego. Sugestia i pareidolia.
O jej. A Ty widzisz lampę z jamą ustną, bo też chcesz ją widzieć
![]() |
Vortal Rzeczy Paranormalnych →
Życie Po Śmierci →
Zdjęcia →
Duch w toalecie...!?Autor: Songohan8118 , 12.07.2021 ![]() |
|
![]()
|
|
Życie Po Śmierci →
Życie Po Śmierci →
BabciaAutor: Nocny Łowca , 24.02.2021 ![]() |
|
![]()
|
||
Życie Po Śmierci →
Życie Po Śmierci →
Czy dom, w którym ktoś umarł jest nawiedzony?Autor: TheToxic , 18.08.2020 ![]() |
|
![]()
|
||
Życie Po Śmierci →
Życie Po Śmierci →
Różaniec Jana Pawła II sam się rusza! Duch papieża?Autor: Sebastian111 , 28.01.2020 ![]() |
|
![]()
|
||
Życie Po Śmierci →
Nasze Historie →
Prześladowanie przez bytAutor: Adalberti , 20.10.2019 ![]() |
|
![]()
|
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych