Owszem, atakuję, odpowiadam tym samym co sam dostałem. Kronikarzowi jednak nikt nie zwraca uwagi.
A piszę tak bo bawi mnie to jak zostałem od razu zaszufladkowany
Szukasz chętnych do wspólnych doświadczeń telekinezy. Więc wolą dedukcji napisz słów kilka o sobie, jakie masz doświadczenia, od ilu lat praktykujesz, co już potrafisz i ewentualny kontakt @.
Primo: nie chcę ludzi kusić wzięciem udziału w projekcie tylko dlatego, że mam tyle i tyle doświadczenia. Chcę osób, które same z siebie chcą ćwiczyć, a wychodzę z założenia, że jeśli ktoś chce i zobaczy taką wiadomość, to napisze chociażby z ciekawości. No i tak się dzieje.
Secundo: Kronikarz nie pyta mnie o te rzeczy z zainteresowania projektem, a raczej z zainteresowania wynikającego z chęci zdeprymowania. W takiej sytuacji nie czuję się zobligowany do mówienia czegokolwiek o sobie.
Dobra, już mnie to męczy. Ja proszę o usunięcie wiadomości, ew. stworzenie osobnego tematu na ocenianie telekinezy. Tutaj chciałem zainteresować odpowiednie osoby tematem, a dalej już rozmawiać np. na priv. A jeśli tak bardzo chcecie mnie poznać, to możemy to zrobić prywatnie, nie?