Końcówka gali najwyraźniej należy do Endinajli -- proszę się przyznać, czy ktoś spodziewał się takich rozstrzygnięć?
Napisano 26.02.2017 - 22:46
Napisano 26.02.2017 - 22:53
Ach ta cudowna atmosfera wieczoru, cały czas słychać głośny gwar i śmiech na sali, czyżby emocje już opadły? Ależ skąd nie ma mowy o tym. Adrenalina cały czas płynie w naszej krwi, oto teraz przed państwem pierwszy raz w historii forum występuję dodatkowa nagroda, tak moi drodzy i to już dziś, zaraz, za momencik, już za chwilę, teraz...<łup> wiedziałam, że przydepnę sobie tą suknię, czy mam wszystkie zęby? O tak, dobrze, co tam strzaskane kolano i potargana fryzura, gala i tak zaraz się skończy. Otrzepuję się szybko i wstaję na równe nogi, dochodzę do D.K która już czeka aby wręczyć mi ponownie mikrofon.
Wybacz kochana moją małą wpadkę to moja pierwsza gala i emocje sięgają zenitu... D.K kiwa porozumiewawczo.Obracam sie do
publiczności poprawiając kosmatą fryzurę.
Witam państwa ponownie, czy emocje już opadły? <Nieeeee> Oczywiście, że nie bo oto przed państwem wyjątkowa nagroda, jedyna i niepowtarzalna nagroda szczekającej firanki! O co chodzi? Co trzeba zrobić aby ją zdobyć? Wystarczy mieć odrobinę charyzmy, fantazję oraz chęci do napisania najbardziej nieprawdopodobnej historii. Oby to nie był zastrzyk napędu dla innych bajkopisarzy
Kochani chcę tu z tego miejsca wszystkim serdecznie pogratulować, przede wszystkim wam za przybycie oraz nominowanym a w szczególności podziękować całej zielono-czerwonej ekipie. No to co? Chcecie te wyniki? Głośniej! Nie słyszę <Taaak> Co tam mamroczycie pod nosem? <TAAAK> Teraz to i w kosmosie nas usłyszeli hah. Brawo Wy. Więc nie otwieram wyników...
Buuuu słychać oburzenie na sali. W gniewie lecą w moją stronę kartki papieru oraz popcorn, wyciągam ręce przed siebie aby się
uspokoili i mówię radośnie do mikrofonu...Może tym razem obejdzie się bez złamania paznokcia. Ufff, udało się, teraz już pójdzie jak z
płatka.
Proszę Państwa oto wyniki na Szczekającą firankę czyli na najbardziej absurdalną opowieść jaka pojawiła się na forum. Zaczynamy jak zawsze od miejsca trzeciego, tak więc:
Miejsce trzecie zajął: Inspektor Lewis <brawo>
Miejsce drugie zajął: Kacper K. <brawo>
A na miejscu pierwszym mamy niezastąpioną, jedyną w swoim rodzaju, naszą forumową koleżankę : Endinajla <Łoołoło brawoo>
Czy jest na sali nasza droga użytkowniczka? Czy ktoś ją widzi? Może siedzi obok was, proszę się obejrzeć ;)Nie do wiary to już trzecia
nagroda w dniu dzisiejszym. Co za noc, no co za noc i te emocje, proszę państwa aż cała dygoczę!
Gratuluję wygranej.
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych