No to lecimy do bufetu.
Napisano 26.02.2017 - 23:09
TheToxic
Staniq
Edward
oraz nieoceniony Aquila, czyli pomysłodawca (wraz nieobecnym tutaj Yawem, któremu także dziękujemy!) całej imprezy!
Napisano 26.02.2017 - 23:10
tak, że taka sytuacja...
Co by tu na koniec (poza gratulacjami dla zwycięzców ostatniej kategorii oczywiście... )
No, to GRATULUJĘ.
Nie śliwka, czyni klątwę i nie ślady w mące na strychu - ducha. A foka na plaży niekoniecznie musi być z Miasteczka.
Więc- szczerzcie się
A na koniec, powiem tak.
Znów nie dostałem mapki dojścia do bufetu - ale do tego już jestem przyzwyczajony (choć martwię się, że D.K. w końcu mnie głodem weźmie)
Znów emocje były jak na grzybobraniu - a jak wiadomo, grzybiarze jak mało kto emocjonują się próbując rozpoznać czy grzyb ma blaszki. Wiec były to emocje niemałe.
Znów coś wygrałem, więc jest za co dziękować (choć czuję, że to chyba ostatnia taka okazja). Więc dziękuję.
I tyle.
Raz jeszcze - gratulacje dla wygrywających, wyrazy szacunku dla konkurentów, podziękowania dla głosujących i uklony dla organizatorów.
I niech historia nas oceni...
Napisano 26.02.2017 - 23:17
Popularny
Napisano 27.02.2017 - 13:25
Czytalem ten temat w pracy i mialem niezly ubaw jak na poniedzialek. Szanuje. Ale pisze tutaj dlatego, ze stwierdzilem, ze umysl i dowcip w tym watku, szczegolnie prezentowany przez pania admin to w dosc dziwne rejony sie zapedza. Nazwac to specyficznym poczuciem humoru to nic nie powiedziec. Trzeba troche pomyslec. Wiec szanuje jeszcze bardziej. Dobre to bylo
Tylko jak widac ludzie bardziej w prostych zartach jak polsatowe noce kabaretowe sie odnajduja, wiec stad pewnie mala frekwencja.
Napisano 01.03.2017 - 00:34
Napisano 02.03.2017 - 19:28
Uprzejmie informuję, że dokończyłam wszelkie sprawy organizacyjne związane z Szarakami, a na które nie starczyło czasu w trakcie gali. Mam tutaj na myśli brakujące odznaczenia (większość zwycięzców otrzymywała je na bieżąco, ale zdarzyło się niedopatrzenie) oraz punkty reputacji. Oznacza to, że tegoroczną edycję Szaraków możemy oficjalnie uznać za zakończoną, pora więc zbierać głosy do kolejnej odsłony
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych