Po tej dosyć miłej zapowiedz pani DK, na scenę wchodzi, a właściwie wlatuję facet przebrany za muchę. Poziom wydarzenia spadł już do poziomu krytycznego i nikt nie jest w stanie go uratować - nawet Cowiek Maupa.
- Widzę, że wszyscy zgromadzeni już się zgromadzili (Ja nie powiedziałem tego w zeszłym roku?) chciałbym powiedzieć, że to dla mnie zaszczy i to w sumie tyle, co chciałem wam powiedzieć. Pora na rozdanie najlepszej nagrody dzisiejszego wieczoru a mówię o.....nagrodzie za najwyższą kulturę wypowiedzi!!111oneone! Tak, proszę państwa, jest to najlepsza nagroda, bo ja czytam zwycięzców z różowej karteczki, jakby nie było innego koloru.
Dla poinformowania tych, którzy nie wiedzą - laureaci tej nagrody to osoby nadzwyczaj kulturalne, lubujące się w kulturalnym obrażaniu innych ludzi (tak, potrafią cię obrazić, a ty im za to podziękujesz. Nie kłamię) W tym roku, uformowała nam się ścisła czołówka takich kulturasków jednych. Zacznijmy od 3 miejsca
3 miejsce i order z kartofla otrzymuje.......................szczyglis!
2 miejsce i zniżkę w mcdonaldzie (Dostępna w Moskiwe)...........Zaciekawiony!
I pierwsze miejsce moi drodzy, człowiek wybitny, filantrop. Ktoś, kto potrafi zawstydzić swoją kulturą.....pishoooooooooor! Wreszcie wygrał coś samotnie! Wielkie brawa dla tego pana!