Gratulujemy pishorowi wygranej, a całą trójkę laureatów tej kategorii stawiamy za wzór pozostałym użytkownikom. A co, jak się uczyć, to od najlepszych! Ale czeka na mnie koperta, sama się nie przeczyta, a zżera mnie ciekawość, co też zastanę w środku
Dziękuję Aquilo za zdradzenie jednym tchem wszystkich naszych forumowych sekretów... choć nie, o jednym zapomniałeś -- o tym, że i tak wszystkim kieruje agentura. Czyja? Nie wiem, nie przedstawili się. No i płacą w bitcoinach
Nadeszła pora na kolejną kategorię, która... hm... albo może zacznę od innej strony. Jak Państwo doskonale widzą dookoła, wszystkie szyby w oknach zaraz na początku gali odegrały rolę kanałów ewakuacyjnych dla kolegów z grupy Zbanowani, więc leżą teraz w kawałkach na ziemi. Szyby, nie koledzy. Ostał się jeszcze tylko mały lufcik pod sufitem, więc uprzejmie informuję, że jeśli przy ogłaszaniu wyników usłyszę buczenie z widowni, to buczącego osobiście przepchnę przez ten lufcik. O!
A dlaczego o tym piszę? Bo mamy tutaj niezwykle cenioną przez większość użytkowników i nieszczególnie przez śladowy odsetek naszej społeczności kategorię
Najlepszy moderator! Oczywiście do tego mało znaczącego pod względem liczebnym grona należą przede wszystkim ci z użytkowników, którzy mają mniej więcej takie nastawienie do kwestii okołoregulaminowych, o:
Ale przejdźmy do rzeczy, bo już wszyscy stoją na swoich fotelach wypatrując wyników. Otwórzmy zatem kopertę... co my tu mamy... hm...
Wygląda na to, że mój wstęp do tej części wystąpienia zdał się psu na budę. Widzę bowiem pierwszą trójkę i założę się, że nie byłoby żadnego buczenia. Jak się prezentuje podium w tej kategorii?
Trzecie miejsce - zielona mucha, czyli
Edward!Drugie miejsce - zeszłoroczny zwycięzca, czyli
Kronikarz Przedwiecznych,...
... który jednak w tym roku musiał ustąpić tej, która potrafi łączyć wodę z ogniem, a więc być tą "złą", jednocześnie będąc "dobrą". A tu się okazuje, że nawet najlepszą (co oznacza, że nie tylko ja to widzę, ale Wy też) -- czyli
Pani Moderator Alis!!!