Widzę wszyscy pozmieniali awatary.
Napisano 26.02.2017 - 21:23
Ja bym chciał ale Dobra Kobieta znów utajniła miejsce gdzie jadło podająBrawo pishor .
Trafisz do bufetu ?
Co rok to samo - znów na głodniaka całą galę
Ech, a ten to jak zwykle tylko o jednym. Bez obaw, nasz specjalnie zatrudniony w tym celu szef kuchni pracuje pełną parą nad zwyczajowym poczęstunkiem po gali.
Napisano 26.02.2017 - 21:24
Ojej - o jej.
Czy moje modre oczy dobrze widzą?
Alis wygrała kategorię? I zmiażdżyła Drwala?
Gratulacje Alis (coś mi emotki z listy nie działają )
A Ty Drwalu - i Ty Owadzie Natrętny, uczcie się jak zwyciężać macie
Ale niech mi tam nie ubędzie jeśli i Wam pogratuluję - bo ludzkie ze mnie panisko
Napisano 26.02.2017 - 21:25
Dobrze proszę Państwa, do tej pory obracaliśmy się w kręgu stałych bywalców. Spróbujmy jednak opuścić na moment kółeczko wzajemnej adoracji i spojrzeć na nową, świeżą krew witaną w zeszłym roku przez Staniqa zwyczajowym chlebem i kotem. Kto nam się rzucił w oczy? Już za chwileczkę, już za momencik, piątek z Pankracym... eee... nie tak szybko. Już za chwileczkę się dowiecie, bo na scenę wkracza Pan Konferansjer ultimate z odpowiednią kopertą!
Napisano 26.02.2017 - 21:28
Jestem ze Śląska, korzystając z sytuacji, że jest Was tu dziś, aż tak wiele – potrzebuję przepis na dobre karminadle, nie takie zwykłe, muszą być wyjątkowe! Muszą być tak wyjątkowe jak nasza laureatka, jak noszo Dziołcha, kiero na tej ślonskiej ziemi wykarmiono! Kiero zaliczyła najlepszy debiut na tej noszej stronie, nosz najlepszejszy debiut! Gratuluja Ci TOXIC!
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych