Witam,
nigdy nie sądziłem, że telekineza lub coś w tym stylu istnieje, lecz w duchy i siłę umysły wierzyłem zawsze. Zawsze grając w gry fantasy, grałem magiem, chciałem poznać choć jeden czar, gdyby magia istniała oddał bym baaaaardzo dużo aby zapoznać chociaż z jedną z podstawowych technik. Ale wracają do "rzeczywistości", wpadłem dziś na temat dotyczący pirokinezy i telekinezy, gdy zobaczyłem napis "Ćwiczenia telekinezy" osłupiałem. Zacząłem czytać i grzebać wszędzie żeby tylko poznać wszystkie tajniki tej pięknej zdolności. Później chciałem sprawdzić czy pirokineza jest możliwa i wpadłem "porady". Postanowiłem wyciszyć się i spróbować myśleć o o płomieniu, gdy to zrobiłem i przypadkiem zetknęły się moje dwa palce poczułem dziwne ciepło, jakby moje palce nagrzały się pod wpływem dotyku, na początku było lekkie zwiększanie temperatury, a później bardzo ciepło. Jestem ciekaw czy umysł płata mi figle czy to naprawdę jest możliwe, posiąść umiejętność choćby stworzenia małego płomyczka na kawałku papieru toaletowego byłoby szczytem moich marzeń. Proszę o szybką i rzetelną odpowiedź, z góry dziękuje. Cześć